Hjem > H > Hvordan Regne Ut Poenggrense Master?

Hvordan regne ut poenggrense master?

Det kan gis 0,25 poeng per 30 studiepoeng. 30-59 studiepoeng gir 0,25 poeng, 60-89 studiepoeng gir 0,5 poeng, osv. For opptak til masterstudier kan det gis maksimalt 1 tilleggspoeng for høyere utdanning. For opptak til videreutdanninger kan det gis maksimalt 1,5 tilleggspoeng for høyere utdanning.

Les mer

Hva er et C snitt?

C = 3 poeng. D = 2 poeng. E = 1 poeng. Emner med karakteruttrykk «bestått» tas ikke med i poengberegningen. Så, hva er en c karakter? C: God. Generell beskrivelse: "Jevnt god prestasjon som er tilfredsstillende på de fleste områder. Kandidaten viser god vurderingsevne og selvstendighet på de viktigste områdene".

Hva tilsvarer bokstavkarakterer?

Hver bokstavkarakter erstattes av en tallekvivalent, A=5, B=4, C=3, D=2, E=1. Hvor mange poeng er en master? Det er et absolutt krav om snitt på minst C for opptak til master. Det vil si at du må ha minst 25 karakterpoeng.

Hvordan regne poeng til videreutdanning?

Du får 3 utdanningspoeng per beståtte 30 studiepoeng utover bachelorgrad (180 studiepoeng). Maksimalt får du 12 utdanningspoeng. På studier med krav om praksis får du 4 poeng per år med praksis utover minstekravet. Er 4 6 i snitt bra? 4,6 er utrolig bra og om du fortsetter slik, er det nok stor sjanse for at du kommer inn. Om du ønsker en pekepinn kan du kontakte Inntakskontoret i fylket der du bor og spørre hva snittet var i fjor.

Er karakter 2 stryk?

I videregående opplæring er bestått (godkjent) tilsvarende karakterene 2-6, mens karakteren 1 er ikke bestått (stryk, ikke godkjent). Frem til 2006 kunne også karakteren 0 brukes (ingen måloppnåelse), men dette er ikke lenger mulig. I noen fag kan det gis karakteren bestått/ikke bestått. Deretter, hvor mange prosent må man ha for å få 6? eks for å oppnå karakteren 6, må man ha 96,6-100% osv.

Angående dette, hva er strykkarakter på universitetet?

Karakterskalaen er A, B, C, D, E, F. I skalaen er de 5 første bokstavene karakterer for bestått. "A" er beste karakter for bestått og "E" er dårligste karakter for bestått. "F" er stryk og betyr at faget ikke er bestått.

By Durman

Hva er et snitt på B? :: Hvordan regne ut en 90 graders vinkel?
Nyttige lenker