Hjem > H > Hva Er Et Snitt På B?

Hva er et snitt på B?

​​​For søkere med bokstavkarakterer benyttes følgende​ omregningsskala som grunnlag for utregning av vektet gjennomsnitt: A=5, B=4, C=3, D=2, E=1. C i snitt beregnes av opptaksgrunnlaget.

Les mer

Hvilken karakter er meget god?

6: Fremragende kompetanse. 5: Meget god kompetanse. 4: God kompetanse. 3: Nokså god kompetanse. Du kan også spørre hva betyr karakter 6 5? Karakteren 6/5 kan bety at du har svart helt riktig, for det meste. Men så kan det hende at det mangler en detalj, eller at det var et spørsmål du kunne ha forklart mer på, eller klarere. Da er karakteren en "svak 6-er". Måloppnåelsen din er høy, men ikke høyest mulig.

Hva er karakteren 4 5?

De brukes ofte for å forklare at karakteren er nesten 5, men at eleven fortsatt kan øve på enkelte ting før hen oppnår den karakteren. Andre måter å skrive slike karakterer på, er å sette enten + eller - bak. Da vil 5- være litt sterkere karakter enn 4+. Hva betyr karakteren 5? Karakteren 5 betyr at du er på høy måloppnåelse. Det vil si at du har oppnådd mange av de målene som var satt for denne dokumentasjonen. Minustegnet viser at femmeren er litt svak. Viss du derimot hadde fått en pluss, så hadde det vært et tegn på at du nærmet deg karakteren 6.

I forhold til dette, hva er 120 studiepoeng?

120 studiepoeng kan tilsvare 12 fag/emner som gir 10 studiepoeng. Om du er fulltidsstudent, og du består alle fag, tar det 2 år å få 120 studiepoeng. En bachelorgrad, som er tre år, tilsvarer 180 studiepoeng. Følgelig, hvilke karakterer søker man med master? Når man søker 2-årig master program søker man lokalt, det betyr at man søker direkte til lærestedet man er interessert i å begynne hos. Man blir da vurdert basert på karakterene fra bachelorgraden, og man får som regel bokstavkarakterer på universitetet.

Hva betyr 40 skolepoeng?

Du legger sammen alle karakterene – og deler summen på antall karakterer. Dette tallet ganges så med ti, og dermed har du karakterpoengene. Kort sagt: karakterpoengene dine er gjennomsnittet av karakterene dine ganget med 10. Har du eksempelvis et gjennomsnitt på 4,5, vil du få 45 karakterpoeng. Så, hva er språkpoeng? Språkpoeng er en form for ekstrapoeng du kan benytte når du søker skoleplass til høyere utdanning. Poengene mottar du ved å gå enkelte programfag (tidligere linjefag og studieretningsfag) på vgs.

Tilsvarende, hva er maks tilleggspoeng?

Du kan få inntil 2 tilleggspoeng for høyere utdanning. Dersom du dokumenterer 60 studiepoeng (20 vekttall) eller mer, vil du få 2 tilleggspoeng. Dersom du dokumenterer mellom 30 og 59 studiepoeng (10-19 vekttall), vil du få 1 tilleggspoeng.

By Brandwein Dautrich

Hva er Middelarterietrykk? :: Hvordan regne ut poenggrense master?
Nyttige lenker