Hjem > H > Hvordan Legge Til Bildekilde?

Hvordan legge til bildekilde?

I bildelisten skal du ha med bildenummer, tittel, navn på fotograf, år (hvis tilgjengelig) og URL. Hvis du skal publisere teksten må du bruke bilder som du har lov til å dele (Se Creative Commons symboler på Flickr eller bruk Pixabay som har CC 0).

Les mer

Hvordan sitere i akademisk tekst?

Det er to måter å sitere en kilde på, alt etter hvor langt sitatet er. Sitater på mindre enn tre linjer plasseres i «hermetegn» i den løpende teksten, mens de på tre linjer eller mer har linjeskift før og etter sitatet, og et innrykk slik at venstremargen er bredere på sitatet. Hvordan referere til en nettside uten forfatter? Format: [referansenr] Institusjon. «Tittel.» Nettside. Hentet fra: URL (Lastet ned: Lesedato).

Hvordan sitere noen?

Direkte sitat

Brukes det doble anførselstegn i teksten du siterer fra, skal du gjøre dette om til enkle anførselstegn. Når du bruker direkte sitat på mer enn ca 40 ord skal du ikke bruke anførselstegn. Du skal da starte sitatet på en ny linje.
Dessuten, hvordan referere til en nettside? Nettside

  1. I TEKSTEN:
  2. I LITTERATURLISTA: Merk deg at tittelen på nettsider ikkje skal skrivast i kursiv. Nettside med personleg forfattar: Ellingsen, B. (
  3. I ENDNOTE: Vel «Web page». Fyll ut felt for Author, Year, Title, Last update date (fyllast inn dersom publiseringssdato er oppgitt i tillegg til publiseringsår), evt.

Deretter, hvordan kildehenvise til egen oppgave?

Kilder du bruker i eget arbeid må refereres til. Det gjør du ved å henvise til kilden i teksten og oppgi fullstendig referanse i litteraturlisten, enten manuelt eller ved hjelp av referanseverktøy. Og et annet spørsmål, hvordan henvise til sekundærkilder? Skal du likevel referere til sekundærkilde, må både sekundærkilden og primærkilden vises til i teksten. Du nevner først primærkilden, med årstall dersom det er kjent, og skriver «henvist i», «referert i » eller lignende, og så sekundærkilden.

Hvordan referere til vitenskapelig artikkel?

Tidsskrift: Etternavn, Initial(er) og Etternavn, Initial(er) (År) 'Tittel på artikkel', Tittel på tidsskrift i kursiv, volum (nummer), sidetall. Avis og populærtidsskrift: Etternavn, Initial(er) (År) 'Tittel på artikkel', Navn på avis i kursiv, dato, sidetall. Ta dette i betraktning, hvordan bruke apa7? APA 7th FAQ

  1. Hvem: Forfatter, Institusjon, Forening, Departement osv.
  2. Når: Utgivelsestidspunkt. Vanligvis årstall, men for internettkilder må du ha sist oppdatert dato.
  3. Hva: Tittel. Finnes det ikke noe som er en tittel kan du lage en beskrivelse i skarpe klammer.
  4. Hvor: Forlag, navn på nettsted, departement.

Hvordan skrive indirekte sitat?

Dersom du bruker indirekte sitat, bør du alltid føre opp sidetal slik at lesaren raskt kan finne fram i kjelda og kontrollere fakta. Du viser til kjelda ved å skrive etternamnet til forfattaren og utgivingsåret med sidetal i parentes.

By Hobbie Badman

Skal sitater være i kursiv? :: Hvordan skrive referanser jobb?
Nyttige lenker