Hjem > H > Hvordan Funker Pant På Power?

Hvordan funker pant på power?

Gå inn på RePOWER pantekalkulator og registrer produktet ditt. Du vil da få et estimat av poeng produktet ditt er verdt. Husk at verdien er estimert ut ifra dine vurderinger, og at vi må foreta en egen vurdering ved å se på produktet ditt i et av våre varehus. Poeng blir kreditert når varen er vurdert i varehuset.

Les mer

Folk spør også hvem tar imot hvitevarer?

Alle kommunale gjenvinningsstasjoner tar imot EE-avfall. Dette er helt gratis for deg som forbruker. Noen steder skal større EE-produkter som kjøleskap og frysere leveres til de store gjenbruksstasjonene, og mindre elektroniske og elektriske gjenstander til minigjenbruksstasjonene. Hvor kan jeg pante mobilen? Hvor kan jeg pante mobilen? MobilPant gjelder i alle våre Telia-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av mobilen din på nett før du går til butikken.

Deretter, hvor kan man pante elektronikk?

Power gir kundene bonuspoeng på gamle produkter.

Da kan du levere dem inn hos Power og få pant i form av bonuspoeng i kjedens butikker. – I første fase vil det være mulig å motta pant i form av poeng på all elektronikk og hvitevarer, kun med noen få unntak. Verdien bestemmes ut fra gitte kriterier i vårt system.
Hva kan man pante? Pant alle bokser og flasker med pantemerke. Når du panter får du tilbake pantebeløpet som du betalte når du kjøpte produktet.

Kan man pante PC?

Gamle smarttelefoner, iPhone, nettbrett, iPad, PC-er, Mac og smartklokker er gyldig valuta hos Elkjøp! Lever dine gamle produkter, og få rabatter du kan bruke på ditt neste kjøp hos Elkjøp. Dette er en enkel og smart måte å resirkulere gamle enheter på, og du får nye enheter til en lavere pris. Hvor kan jeg kaste hvitevarer? Er produktet brukbart, og du ikke trenger det, kan du gi det bort eller selge det. Lever ødelagt elektronikk i butikker som selger samme type produkt du skal levere inn eller til nærmeste gjenvinningsstasjon.

Hvordan bli kvitt hvitevarer?

Forhandlere av elektriske og elektroniske produkter (EE-produkter) er ansvarlig for å informere kundene sine om at de tar imot gamle EE-produkter for gjenvinning. Dette betyr at du kan levere din gamle vaskemaskin til hvilken som helst Elkjøp-butikk, selv om du ikke skal kjøpe en ny. Kan Elkjøp ta med gammel vaskemaskin? Vi tar også imot alt av elektrisk avfall i varehusene våre – og det helt gratis! Ta med deg den gamle vaskemaskinen, kjøleskapet eller TV-en, så sørger vi for korrekt og miljøvennlig gjenvinning. NB! Tjenesten gjelder ikke Side-by-side-skap.

Ta dette i betraktning, har telenor mobilpant?

De har en løsning hvor du selv kan velge om du selv vil ha penger for den gamle telefonen, eller om du ønsker å donere panten til et veldedig formål. Her kan du velge mellom henholdsvis Regnskogfondet, Norsk folkehjelp eller Kreftforeningen.

By Gaidano Cordwell

Hva er å parafrasere? :: Hvordan pakke en fil?
Nyttige lenker