Hjem > H > Hvordan Sjekke Om Nettsiden Er Sikker?

Hvordan sjekke om nettsiden er sikker?

Det første og letteste du må sjekke, er om nettsiden benytter HTTPS. HTTP står for Hypertext Transfer Protocol. Det er den protokollen som gjør at innholdet på nettsiden kan vises. I dag bruker de aller fleste nettsider imidlertid HTTPS – hvor S-en står for Secure.

Les mer

Folk spør også hvordan sjekke nettbutikker?

En seriøs nettbutikk oppgir hvem de er. De har gjerne informasjon om hvor de holder til og et telefonnummer du kan nå dem på. Mange oppgir også firmanavnet og/eller organisasjonsnummeret sitt. Ifølge angrerettloven er det faktisk pålagt for å en norsk nettbutikk å oppgi adresse, e-post og organisasjonsnummer. Hvordan vite om nettbutikk er trygg? På en seriøs nettbutikk skal det være kontaktopplysninger og adresse på virksomheten – samt organisasjonsnummer. Har nettbutikken adresse i f. eks. Kina, eller en veldig generell adresse, skal dine alarmklokker ringe.

Deretter, hvor melde svindelforsøk?

Du kan ikke anmelde på nett. Kontakt lokalt politi. Vi anbefaler deg i tillegg å kontakte banken din og forsikringsselskapet ditt. Og et annet spørsmål, er https sikkert? HyperText Transfer Protocol Secure (HTTPS) forsikrer at besøkende har en sikker tilkobling til ditt nettsted. Ved å sikre din nettside med HTTPS, blir sensitiv informasjon slik som passord eller bankdetaljer beskyttet, og besøkende kan navigere seg rundt på din nettside helt trygt.

Hva betyr nettstedet er ikke sikkert?

Ikke sikkert: Vær forsiktig hvis du går videre. Noe er alvorlig galt med personvernet til dette nettstedets tilkobling. Det kan hende at andre kan se informasjon du sender eller mottar via dette nettstedet. Du ser kanskje «Påloggingen er ikke trygg» eller «Betalingen er ikke trygg». Også, hvor handle klær på nett? Klesbutikker på nett

  • Miinto.no.
  • Zalando.no.
  • Ellos.no.
  • Bubbleroom.no.
  • Boozt.com.
  • Stylepit.no.
  • Timarco.
  • Klingel.no.

Hvem er Hjemsol?

Hjemsol er et lite, men topp moderne selskap dedikert til å levere og tilby de kuleste nye varene på ett sted. Vi har et mål om å tilby våre kunder de beste produktene med den beste kvaliteten og de beste tjenestene. Tilsvarende, hva er grandado? Grandado er et kinesisk firma med fokus på å levere den beste kundeservicen til kunder. Selskapet påstår å ha lang erfaring i bransjen når det kommer til drift av nettbutikker. Målet til selskapet er å tilby de beste produktene til de laveste prisene.

Hvor rapportere Telefonsvindel?

– Hvis du opplever eller mistenker svindelforsøk via anrop eller SMS, kan du melde ifra til din mobiloperatør. Hos Telenor har vi en mulighet til å blokkere uønskede, internasjonale anrop, før de sendes videre til norske mobilabonnementer.

By Roane Hunnings

Kan man anmelde på nett? :: Hvordan trives blomkarse?
Nyttige lenker