Hjem > H > Hvordan Skjule Noen På Messenger?

Hvordan skjule noen på Messenger?

Slik skjuler du andres historier fra Messenger-innboksen din:

  1. Trykk på Personer helt nederst.
  2. Trykk på historien til vennen din, og deretter på
  3. Trykk på Skjul historien til [navnet på vennen din].

Les mer

Deretter, hvordan åpne melding på messenger?

1) Når du får en ny melding så går du inn på appen Messenger uten å åpne selve meldingen. 2) Sett deretter mobilen i flymodus, uten å gå ut av Messenger. Har du iPhone så kan du swipe opp hurtigmenyen eller så går du inn på innstillinger. 3) Så åpner du meldingen i appen. Hva betyr varsler av på Messenger? Du kan slå av varsler for alle samtaler eller for enkeltsamtaler. Du kan også slå av muligheten til å forhåndsvise meldinger i varslene. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Varsler og lyder.

Også, hva betyr de tegnene i messenger?

I Messenger og meldingsforespørsler

Den blå prikken i Messenger betyr at du har en ulest chat-melding(er) fra en venn eller kontakt. Varslingen går langt når du åpner samtalen og ser meldingen. I tillegg vil du se en blå prikk ved siden av meldingsforespørsler i Messenger som du ikke har åpnet ennå.
Hva betyr grønn prikk på Messenger? Personer: Samler de gamle fanene Personer og Aktiv; her skal du kunne finne venner og se hvem som er online (en liten grønn prikk indikerer om en bruker er aktiv; dette vil du også se i chatter-fanen).

Følgelig, hvordan slette flere meldinger samtidig på messenger?

Trykk og hold på de samtalene du vil arkivere eller slette.

  1. Arkivér: Trykk på Arkivér. for å flytte de valgte samtalene inn i arkivene dine.
  2. Merk alle som lest: Trykk på Mer. Merk alle som lest.
  3. Slett: Trykk på Slett for å slette de valgte samtalene fra Messages.
Angående dette, hvor er arkiv på messenger? Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter.

Angående dette, hvordan slette meldinger?

Slik sletter du meldinger fra iCloud

  1. I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette.
  2. Trykk på Mer.
  3. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding. Hvis du vil slette alle meldingene i en tråd, trykker du på Slett alle øverst til venstre. Trykk på Slett samtale.
Du kan også spørre hva er en meldingsforespørsel? Hvis noen som du ikke har kontakt med på Facebook sender deg en melding, får du en meldingsforespørsel. Når du svarer på en meldingsforespørsel blir du koblet til personen som sendte forespørselen, og du kan dermed se alle medier de har sendt til deg.

Og et annet spørsmål, kan noen hacke messenger?

Ja, Facebook-kontoen din eller Facebook Messenger kan bli hacket eller få et virus, dessverre. Facebook er generelt ganske flinke til å filtrere disse ut. (Derfor er det også viktig å holde Facebook- og Messenger-appene dine oppdatert.)

By Trent

Hvordan lese koordinater? :: Hvordan slette melding på Messenger uten å åpne?
Nyttige lenker