Hjem > H > Hvordan Slette Melding På Messenger Uten Å Åpne?

Hvordan slette melding på Messenger uten å åpne?

Slik sletter du Messenger-meldinger på Android

For å slette eller avbryte meldinger i Messenger-applikasjonen for Android, er det første vi må gjøre trykk og hold på den aktuelle meldingen. Deretter må vi klikke på knappen Fjern representert av en søppelbøtte.

Les mer

Hvordan gjøre seg usynlig på chat?

Åpne Messenger. Klikk på profilbildet øverst i venstre hjørne, og klikk på "Preferanser" i menyen som vises. Klikk på menypunktet Aktiv-status i vinduet som vises, og sett skyveknappen på høyre side slik at det står "Aktiv-status: Av" Hva betyr varsler av på Messenger? Du kan slå av varsler for alle samtaler eller for enkeltsamtaler. Du kan også slå av muligheten til å forhåndsvise meldinger i varslene. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Varsler og lyder.

Hva betyr de tegnene i Messenger?

I Messenger og meldingsforespørsler

Den blå prikken i Messenger betyr at du har en ulest chat-melding(er) fra en venn eller kontakt. Varslingen går langt når du åpner samtalen og ser meldingen. I tillegg vil du se en blå prikk ved siden av meldingsforespørsler i Messenger som du ikke har åpnet ennå.
Også, hva betyr grønn prikk på messenger? Personer: Samler de gamle fanene Personer og Aktiv; her skal du kunne finne venner og se hvem som er online (en liten grønn prikk indikerer om en bruker er aktiv; dette vil du også se i chatter-fanen).

Folk spør også når viser messenger aktiv?

Aktiv-statusen viser vennene og kontaktene dine når du er aktiv, er i samme chat som dem for øyeblikket eller nylig har vært aktiv på Facebook eller Messenger på denne profilen. Angående dette, hvem kan sende meg melding på messenger? Venner av vennene dine på Facebook; Folk på Facebook som har telefonnummeret ditt på telefonkontaktlisten sin. Husk at personer som har telefonnummeret ditt, ikke trenger å ha deg som Instagram-kontakt eller Facebook-venn for å få kontakt med deg; Alle andre på Facebook og Instagram.

Tilsvarende, hvordan finner man meldingsforespørsler?

Slik finner du de «hemmelige» meldingene

  1. Åpne appen og på «Innstillinger» øverst i høyre hjørne (tannhjulet).
  2. Gå til «Personer» og trykk på «Meldingsforespørsler». Her ligger meldingene fra personer som ikke er på vennelisten din.
  3. Scroll til bunn av siden og trykk på «Se filtrerte forespørsler».
Tilsvarende, hva er en meldingsforespørsel? Hvis noen som du ikke har kontakt med på Facebook sender deg en melding, får du en meldingsforespørsel. Når du svarer på en meldingsforespørsel blir du koblet til personen som sendte forespørselen, og du kan dermed se alle medier de har sendt til deg.

Hvor er innboksen på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk på Sider, og gå deretter til siden din. Trykk på Innboks øverst på siden.

By Jona Prindall

Hvordan skjule noen på Messenger? :: Hvordan slå av Lesebekreftelse på Messenger?
Nyttige lenker