Hjem > H > Hvordan Kjøpe Norske Bøker På Kindle?

Hvordan kjøpe norske bøker på Kindle?

Nesten alle norske ebøker kan nå sendes til Kindle fra EBOK.NO! Unntaket er et fåtall bøker med teknisk kopisperre, såkalt Adobe DRM. For å sende bøkene dine til Kindle, må du legge inn informasjon én gang hos oss og hos Amazon, deretter kan du sende ebøker fra bokhyllen din med et par tastetrykk.

Les mer

Hvordan laste ned bøker til lesebrett?

Gå til "Mine e-bøker" øverst på norli.no og logg inn på kontoen din. Under oversikten Trykk på "Last ned" ved siden av boken du ønsker å lese. Åpne e-boken i iBooks-appen. Har Kindle norske bøker? Er du klar over at de fleste norske bøker kan leses på Kindle? Det gjelder både bøker fra norske forfattere, og bøker som er oversatt til norsk. Det er lekende lett å overføre en ebok til din Kindle: Med ett klikk sender du bøkene fra bokhyllen på EBOK.NO.

Folk spør også kan man låne bøker til kindle?

Last ned MOBI/Kindle format

Last ned e-boka på enheten din som MOBI-fil. Koble enheten til din Kindle, PocketBook eller annet lesebrett med USB-kabel. Lesebrettet vil dukke opp som en ekstern disk. Kopier MOBI-filen over til denne eksterne disken for å få tilgang på lesebrettet.
Hvor får man kjøpt Kindle i Norge? Amazon Kindle - Kjøp den her - Power.no.

I forhold til dette, kan man dele bøker man har kjøpt på kindle?

Deler biblioteket

Med Family Library har dere hver deres uavhengige kopi. Det kan være litt kronglete å sette opp første gang. Ikke minst må du ha en ganske ny Kindle for å kunne dele bøker, og en enda nyere trengs for å administrere biblioteket.
Følgelig, hvordan laste ned e-bøker? Den enkleste måten å lese en e-bok på er å laste ned ARK-appen fra App Store eller Google Play. Når du kjøper bøker på brukeren som er logget på i appen, vil disse automatisk legge seg inn i bokhyllen din. Du kan også lese e-bøker på datamaskinen din, eller med egne lesebrett.

Du kan også spørre hvordan sende e-bok til kindle?

Slik overfører du bøker til Kindle – på 1-2-3:

  1. Logg inn på www.ebok.no ifra en nettleser. ( kan ikke sendes fra EBOK.NO appen)
  2. Gå til "Min bokhylle" -> "Alle bøker" (min bokhylle er kun "nøkkelhullet" på mobil/nettbrett)
  3. Trykk en gang på omslaget på boken du vil sende og velg: "Send til Kindle".
I forhold til dette, kan man dele e-bøker? Kopisperre. Enkelte forlag legger inn kopisperre på nedlastbare bøker. Når du kjøper og laster ned en bok, låses boken til deg. Sperren gjør at boken ikke kan deles med andre.

Og et annet spørsmål, hvor mye koster en kindle?

ProductKindle Paperwhite 5 (11. generasjon)Kindle Oasis 3 (10. generasjon)
Pris testet1990 kr3090 kr
Skjermstørrelse6,8 tommer7 tommer
Pikseltetthet300 ppi300 ppi
Skjermoppløsning1648 x 12361680 x 1264

By Gingras Jambrina

Hvordan oppdatere Chrome på iPad? :: Hvordan få Google som søkemotor Safari?
Nyttige lenker