Hjem > H > Hvordan Sette Opp App Store Konto?

Hvordan sette opp App Store konto?

Logg på iTunes Store

  1. Velg Konto > Logg på i iTunes-appen på PC-en.
  2. Gjør ett av følgende: Logg på med Apple-ID-en din: Oppgi Apple-ID-en og passordet, og klikk deretter på Neste. Opprett en Apple-ID: Klikk på Opprett ny Apple-ID, og følg instruksjonene på skjermen.

Les mer

Hvordan koble til Disney Plus på TV?

Det er lett gjort.

  1. Registrer deg på Disney Plus.
  2. Forsikre deg om at TV-en din er koblet til internett.
  3. Gå til Play Store-ikonet på startskjermen.
  4. Skriv inn Disney + i søkeboksen.
  5. Velg Disney Plus-ikonet og installer det.
  6. Gå tilbake til startskjermen, og du skal se et Disney Plus-ikon.
  7. Logg inn.
Hvordan få NRK app på smart tv? Appen, som heter «NRK TV Beta», kan lastes ned fra Samsung sin appbutikk og er tilgjengelig på TV-er fra 2019 eller nyere. Inntil vi har fått på plass alle funksjonene vi ønsker, vil den den nye appen leve side om side med den gamle, som heter «NRK TV» (tilgjengelig på TVer fra 2016 eller nyere).

Hvilke apper er på Samsung TV?

Bla gjennom flere apper

  • Apple TV.
  • Netflix.
  • HBO Max.
  • Prime Video.
  • Google Play Movies & TV.
  • YouTube.
Hvordan laste ned TV 2 Play på Samsung TV? Last ned appen

Om ikke appen er forhåndsinstallert, finner du den ved å søke etter TV 2 Play i Smart Hub/Samsung Apps. Undersøk om fjernsynet er satt med Norge som region om du ikke finner appen. Selv om du har norsk språk på TV-en kan region være satt til et annet land.

Og et annet spørsmål, hvor mange kan bruke strim samtidig?

Strim tillater to samtidige strømmer, men med Viaplay i ditt abonnement* har du tilgang til to strømmer i Viaplay-appene i tillegg. Det betyr at fire brukere kan se Viaplay samtidig. *Gjelder når du har Strim Mye/Mest og Strim Mye/Mest + Sport. Du kan prøve Strim gratis i 7 dager. Angående dette, kan flere se på strim samtidig? Strim tillater to samtidige strømmer, men med TV 2 Play i ditt abonnement* har du tilgang til en strøm i TV 2 Play-appen i tillegg. Det betyr at tre brukere kan se TV 2 Play samtidig. * Gjelder når du har Strim Mye, Strim Mye + Sport, Strim Mest eller Strim Mest + Sport.

Kan man se filmer offline på Viaplay?

Finn en film eller en episode du vil laste ned. Trykk på «Lagre offline». Hvis du ikke har WiFi-tilgang, kan du velge å tillate nedlasting over mobildata under «Kontoinnstillinger». Når du har lastet ned innholdet, lagres det i Offline-fanen. Hvordan laste ned appen? Last ned apper til Android-enheten din

  1. Åpne Google Play. Bruk Play Butikk-appen.
  2. Finn en app du vil ha.
  3. For å sjekke at appen er pålitelig, finn ut hva andre folk sier om den.
  4. Når du velger en app, trykker du på Installer (for kostnadsfrie apper) eller appens pris.

Når en app ikke vil åpne?

Du kan som regel tømme bufferen og slette dataene til en app via Innstillinger-appen på telefonen. Innstillingene kan variere fra telefon til telefon. Kontakt enhetsprodusenten for å få mer informasjon. Frigjør plass midlertidig når du sletter bufrede data.

By Aluino Benet

Hvordan legge til apper på Apple Watch? :: Hvilke apper er på Samsung TV?
Nyttige lenker