Hjem > H > Hvilke Apper Er På Samsung Tv?

Hvilke apper er på Samsung TV?

Bla gjennom flere apper

  • Apple TV.
  • Netflix.
  • HBO Max.
  • Prime Video.
  • Google Play Movies & TV.
  • YouTube.

Les mer

Hvordan laste ned TV 2 Play på Samsung TV?

Last ned appen

Om ikke appen er forhåndsinstallert, finner du den ved å søke etter TV 2 Play i Smart Hub/Samsung Apps. Undersøk om fjernsynet er satt med Norge som region om du ikke finner appen. Selv om du har norsk språk på TV-en kan region være satt til et annet land.
Kan jeg se Disney Plus på mitt TV? Hvordan bruker jeg Chromecast eller AirPlay til å se på Disney+ på TV-en min? Du kan bruke Chromecast eller Apple Airplay til å strømme Disney+-innhold trådløst fra en Android- eller iOS-mobilenhet til TV-en din.

Hvordan få Disney Plus på Altibox?

Vi tilbyr mye av innholdet til Disney gjennom dagens avtale, men når det gjelder Disney+ har vi i skrivende stund ingen avtale. Vi er i løpende dialog med alle våre innholdsleverandører for å kontinuerlig sikre attraktivt innhold til kundene, og vil presentere eventuelle nyheter så snart de er på plass. Hvordan få Disney+ på LG TV? Disney+-appen er smidig integrert i operativsystemet og kan enkelt nås gjennom å trykke på Disney+-ikonet på LG Home Launcher. Om du har et premiumabonnement på strømmetjenesten kan du nå hoppe rett inn i favorittfilmen din.

Derav, hvor mange kan bruke strim samtidig?

Strim tillater to samtidige strømmer, men med Viaplay i ditt abonnement* har du tilgang til to strømmer i Viaplay-appene i tillegg. Det betyr at fire brukere kan se Viaplay samtidig. *Gjelder når du har Strim Mye/Mest og Strim Mye/Mest + Sport. Du kan prøve Strim gratis i 7 dager. Kan flere se på Strim samtidig? Strim tillater to samtidige strømmer, men med TV 2 Play i ditt abonnement* har du tilgang til en strøm i TV 2 Play-appen i tillegg. Det betyr at tre brukere kan se TV 2 Play samtidig. * Gjelder når du har Strim Mye, Strim Mye + Sport, Strim Mest eller Strim Mest + Sport.

Ta dette i betraktning, kan man se filmer offline på viaplay?

Finn en film eller en episode du vil laste ned. Trykk på «Lagre offline». Hvis du ikke har WiFi-tilgang, kan du velge å tillate nedlasting over mobildata under «Kontoinnstillinger». Når du har lastet ned innholdet, lagres det i Offline-fanen. Hvordan installere NRK TV? Hvordaninstallere NRK TV

Generelt

  1. Start Google Play på din Android TV.
  2. Skriv NRK i søkefeltet.
  3. Velg Installer.

Hvordan få inn NRK på TV?

NRKs radio og TV-tilbud er fritt tilgjengelig og det er ikke nødvendig med abonnement hos signalleverandør for å ta inn disse sendingene. For å kunne ta inn NRK må din TV ha innebygd digital dekoderteknologi (DVB-T/MPEG4). Slik teknologi finnes i alle nyere TV-er.

By Penelope Canak

Hvordan sette opp App Store konto? :: Hvordan laste ned ny app?
Nyttige lenker