Hjem > H > Hvor Mange Skjermer Kan Du Ha På Viaplay?

Hvor mange skjermer kan du ha på Viaplay?

Du kan registrere og bruke Tjenesten på maksimalt fire (4) enheter; mer informasjon om enheter du kan benytte finnes på “Støttede plattformer” på Nettstedet.

Les mer

Derav, hvordan få apper på smart tv?

Last ned apper og spill

  1. Rull til «Apper» fra Android TV-startskjermen.
  2. Velg Google Play Butikk-appen .
  3. Bla gjennom eller søk etter apper og spill. For å bla gjennom: Gå opp eller ned for å se ulike kategorier.
  4. Velg appen eller spillet du vil ha.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å installere appen eller fullføre kjøpet.
Hvordan få TV 2 Play på LG TV? TV 2 Play er forhåndsinstallert på mange TV-er, men du kan også laste appen ned fra LG store ved å søke på TV 2 Play. Husk mellomrom mellom tv og 2. Se over at region og språk er satt til Norge/norsk på din TV, om du skulle ha trøbbel med å finne appen.

Man kan også spørre hvordan oppdatere tv 2 play?

Oppdater programvaren

  1. Velg Innstillinger på Hjem-skjermen.
  2. Gå til Generelt.
  3. Velg Oppdatering.
  4. Dersom det finnes en oppdatering tilgjengelig, installer denne.
Folk spør også når starter farmen på tirsdager? På TV 2: Tirsdager kl. 21.40, onsdager kl. 21.40 og søndager fra kl. 20.00.

Hva koster TV 2 app?

TV 2s app er helt gratis, og tilrettelegger innholdet på TV 2 perfekt for deg som liker å lese eller se nyheter på farten. Også, kan man se tv 2 på nettet gratis? TV 2 beskytter sitt innhold godt, men selv om det ikke er gratis nevner vi at du får alt TV2 sender på www.tv2sumo.no. Noe av innholdet er gratis, men for å få full tilgang kan du velge mellom alt fra ukekort til 35 kroner eller årskort til 895 kroner.

Angående dette, hva koster det å abonnere på tv2 sumo?

Prisen på kundene til TV 2s egen strømmetjeneste Sumo økes med 150 kroner for Premier League og Sport-pakka per måned. Det samme gjør totalpakka. Det betyr at de nye prisene for PL-fans er 669 kroner per måned for PL-pakka, en prisøkning på småfriske 28 prosent fra 1. Hvorfor er sumo så dyrt? Vår prisøkning overfor distributørene skyldes at rettighetene koster mye mer og at vi utvider tilbudet med flere rettigheter, som Champions League og La Liga. Og når rettighetene blir dyrere, må vi ta mer betalt fra de som kjøper dette produktet av oss igjen. – På TV 2 Sumo øker prisene med 150 kroner.

Hvem sender eliteserien 2022?

Når Premier League starter opp igjen i August 2022 ser du Premier League på Viaplay total. TV rettighetene for Eliteserien skifter eier i 2023. TV 2 overtar tvrettighetene for Eliteserien etter discovery, men i 2022 vil Eliteserien også sendes på TV 2.

By Bronder

Hvordan laste ned TV 2 Play på Samsung TV? :: Hvordan oppdatere apper Samsung TV?
Nyttige lenker