Hjem > H > Hvordan Legge Til Bilder I Powerpoint?

Hvordan legge til bilder i PowerPoint?

Sett inn et bilde fra datamaskinen på et lysbilde

  1. Klikk på lysbildet der du vil sette inn bildet.
  2. Klikk på Bilder i Bilder-gruppen på fanen Sett inn.
  3. Bla til bildet du vil sette inn, i dialogboksen som åpnes. Klikk på bildet, og klikk deretter på Sett inn.

Les mer

Hvordan lage lysbildefremvisning på Mac?

Trinn 1 Åpne Bilder-appen din, gå til Bilder album og velg bildene du vil bruke i lysbildefremvisningen. Trinn 2 Deretter klikker du på I tillegg til ikonet øverst til høyre og velg lysbildefremvisning. Velg hurtigmenyen Ny lysbildefremvisning fra rullegardinmenyen, slipp et navn og klikk OK for å bekrefte det. Så, hvordan lage lysbildefremvisning i powerpoint? Opprette en selvkjørende presentasjon

  1. Klikk Konfigurer lysbildefremvisning i kategorien Lysbildefremvisning.
  2. Velg følgende under Visningstype: Hvis du vil at andre som ser på presentasjonen, skal ha kontroll over når de går til neste lysbilde, velger du Presenteres av en taler (hele skjermen).

Deretter, hvordan få powerpoint til å gå automatisk?

Klikk videoen i lysbildet i normalvisning. Klikk Avspilling-fanen under Videoverktøy. Klikk pil ned ved siden av Start,og velg Automatisk. Når du skal holde presentasjonen i lysbildefremvisning eller presentasjonsvisning, spilles videoen av automatisk når du kommer til lysbildet. Derav, hvordan sette opp en powerpoint presentasjon? Dette bør du huske på når du lager en powerpointpresentasjon:

  1. Et bilde sier mer en tusen ord! Bruk bilder som relaterer seg til temaet du snakker om.
  2. Bruk stikkord – unngå hele setninger.
  3. Dropp unødvendige fakta – det er svært få som klarer å huske hva som står på en faktaslide!

Hvordan markere alle bilder på mac?

Marker et enkeltbilde: Klikk på bildet eller trykk på piltastene for å navigere raskt til og markere bildet. Marker bilder som følger etter hverandre, fra en dag: Klikk på det første bildet, hold deretter nede Skift-tasten mens du klikker på det siste bildet. Ta dette i betraktning, hvordan lage bilder med musikk? Hvordan lage et lysbildefremvisning med musikk på Android

Vi bruker VideoShow som eksempel. Kjør lysbildefremvisningsprogram, og velg lysbildefremvisning for å åpne fotogalleriet. Trykk på ønsket bilder og trykk på Start for å begynne å lage et lysbildefremvisning med musikk på Android.

Tilsvarende, hvordan se på bilder på mac?

Du kan enkelt bla gjennom bilder med sidepanelet til venstre i Bilder-vinduet i Bilder-appen på Macen. Klikk på et objekt i sidepanelet for å se bilder organisert på ulike måter. Bibliotek: Organiser visningen etter når bildene og videoene ble tatt. Les Naviger i bildene dine etter dager, måneder eller år. Hvordan få opp notater på PowerPoint presentasjon? Slik legger du til notater i lysbildene:

  1. Klikk Normal på fanen Visning.
  2. Velg miniatyrbildet av lysbildet du vil legge til notater i.
  3. Notatruten vises under lysbildet. Klikk der det står Klikk for å legge til notater, og skriv inn notatene du ønsker å legge til.
  4. Hvis du vil skjule notatruten, klikker du Notater-knappen.

Også, hvordan sette inn en video i powerpoint?

Gå til Sett inn-fanen, og klikk på Video. Klikk deretter på Film fra fil. Velg filen du vil sette inn, i dialogboksen Velg en film. Hvis du vil bygge inn en video på lysbildet, klikker du ganske enkelt på Sett inn.

By Jo-Ann

Hvordan lage en god muntlig presentasjon? :: Hva er et Bankbilag?
Nyttige lenker