Hjem > H > Hvordan Koble Til Chromecast På Nytt Nettverk?

Hvordan koble til Chromecast på nytt nettverk?

Utfør en enkel Chromecast Network Switch

  1. Slå på TV-en som er koblet til Chromecast-enheten din, og sørg for at smarttelefonen (eller nettbrettet) er koblet til internett.
  2. Åpne Home-appen på smarttelefonen eller nettbrettet.
  3. Trykk på Chromecast-enheten din.
  4. Trykk på Settings Tannhjul i øvre høyre hjørne.
  5. Trykk på Wi-Fi.

Les mer

Derav, hvorfor får jeg ikke koblet til chromecast?

Om Chromecast ikke klarer å koble seg til nettet, må du gjøre en feilsøking. Det første og enkleste steget er å gjøre en omstart av Chromecast via Google Home-appen. Om dette ikke fungerer kan løsningen være å resette Chromecast tilbake til sine opprinnelige innstillinger. I forhold til dette, hvordan koble opp chromecast til tv? Chromecast

  1. Koble den ene enden av USB-strømkabelen til Chromecasten, og den andre enden av kabelen til strømforsyningen. Bruk USB-strømkabelen og strømadapteren som fulgte med i esken, for å få best mulig ytelse.
  2. Koble Chromecasten til en ledig HDMI-inngang på TV-en.
  3. Koble strømforsyningen til en ledig stikkontakt.

Hva er Tilgangspunktisolering?

Wi-Fi-nettverkskonfigurasjonen din hindrer enheter i å kommunisere med Chromecast. For å løse dette problemet må du deaktivere isoleringen av tilgangspunktet – også kjent som klientisolering – på ruteren. Tilsvarende, hvordan streame fra telefon til tv? Den enkleste måten å skjerme mobilen over til TV-en er ved å bruke en Chromecast. Dette er en dings du plugger inn i TV-en din, og kobler sammen med mobilen trådløst. Når dette er gjort kan du når som helst åpne appen på mobilen for å skjerme innholdet ditt over til TV-en din.

Hvordan nullstille Google Chromecast?

Fra Chromecast-enheten

  1. Sørg for at Chromecasten er koblet til TV-en, og hold knappen på Chromecasten inne i minst 25 sekunder eller til den lysende LED-lampen på Chromecasten begynner å blinke rødt.
  2. Når LED-lyset begynner å blinke hvitt og TV-en ikke viser noe bilde, slipper du knappen. Da blir enheten startet på nytt.
Hvordan tilbakestille Chromecast til fabrikkstandard? Fra Google Home-appen
  1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk og hold på feltet for enheten.
  3. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger Mer Tilbakestill til fabrikkstandard. Tilbakestill til fabrikkstandard.

Så, hvordan bruke chromecast med mobilnett?

Last ned Chromecast-appen på telefon nummer to (Last ned her: iPhone, Android) Kjør Chromecast-appen på telefon nummer to. Følg instruksjonene, pass på at du kobler Chromecasten til nettet som deles fra telefon nummer én. Nå trenger du ikke telefon nummer to lenger. Også, hvorfor får jeg ikke castet? Fremgangsmåte for feilsøking. Koble strømkabelen fra Chromecasten, vent noen sekunder, og koble den til igjen. Vent i noen minutter. Sjekk om enheten vises på listen over enheter du kan caste til.

Hvorfor finner ikke telefonen Chromecast?

Sjekk at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecast-enheten. Åpne Google Home-appen . Trykk på ikonet for Chromecasten du vil starte på nytt. Trykk på Innstillinger Flere innstillinger Start på nytt.

By Aleris

Hvorfor finner ikke Google Home Chromecast? :: Hvorfor kommer Chromecast ikonet ikke frem?
Nyttige lenker