Hjem > H > Hvorfor Finner Ikke Google Home Chromecast?

Hvorfor finner ikke Google Home Chromecast?

Kontrollér at Chromecast-enheten er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som telefonen din og Google Home. Wi-Fi. Wi-Fi-nettverket der det står «Tilkoblet», er Wi-Fi-nettverket telefonen din er koblet til. For å bytte Wi-Fi-nettverk, trykk på et nettverk i listen.

Les mer

Følgelig, hvilken app for chromecast?

Google Home-appen hjelper deg gjennom trinnene for å konfigurere Chromecasten din. Dette inkluderer Chromecast og Chromecast Ultra. Hvis du allerede har konfigurert Chromecast på en mobilenhet, trenger du ikke å konfigurere den igjen på en annen mobilenhet hvis alle enhetene er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket. Du kan også spørre hvordan bruke innebygd chromecast? Konfigurer TV-en med Chromecast innebygd via

  1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som TV-en eller skjermen med Chromecast innebygd.
  2. Installer Google Home-appen.
  3. Åpne Google Home-appen .
  4. Følg trinnene.
  5. Konfigureringen er ferdig.

Hvordan Chromecast fra iPhone til TV?

Google Home

  1. Last ned Google Home-appen fra App Store.
  2. Sørg for at Chromecast er aktiv og og satt opp. Øverst til høyre på iPhone ser du et caste-ikon.
  3. Trykk på dette ikonet og velg hvilken casting-enhet du vil speile innholdet på iPhone til.
  4. Til slutt vil TV-en din laste inn videoen eller musikken fra din iPhone.
Hvordan koble Samsung tlf til TV? SmartThings-appen

SmartThings er appen som kobler sammen Samsungs smarte produkter, som mobilen og Samsung TV. Har du en Samsung-mobil, er appen antakelig allerede installert fra start, men du kan enkelt laste den ned fra Google Play eller App Store.

Man kan også spørre hvordan starte en chromecast på nytt?

For å starte Chromecasten på nytt, er det bare å trykke på “Reboot” -alternativet. Lett peasy. For å tilbakestille Chromecasten, trykk på “Innstillinger” -knappen. Trykk deretter på trepunktsmenyen i øvre høyre hjørne og velg "Fabrikkinnstilling". Hvordan nullstille Google Home? Trykk og hold på mikrofondempeknappen på baksiden av enheten i ca. 15 sekunder. Google Home gir deg beskjed om at den tilbakestilles.

I forhold til dette, kan appletv brukes uten wi-fi?

Prøv å koble Apple TV-enheten direkte til ruteren, eller til et kabel- eller DSL-modem med en Ethernet-kabel. Apple TV kan kobles til internett trådløst eller med kabel. Når du bruker en Ethernet-kabel, bruker Apple TV automatisk den tilkoblingen i stedet for Wi-Fi-nettverket. Deretter, hvorfor kan jeg ikke cast disney plus? Sjekk at Chrome-nettleseren er oppdatert. Sjekk at datamaskinen er koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Chromecast-enheten. Cast-ikonet er i overløpsområdet. Hvis du har flere utvidelser i nettleseren, kan det hende cast-ikonet er i overløpsområdet.

Angående dette, hvordan caste tv2?

Via Chromecast 📲

  1. Koble PC/Mac/Android-enhet til samme trådløse nettverk som Chromecast.
  2. Hvis du bruker Google Chrome på PC/Mac må du installere utvidelsen Google Cast.
  3. Finn programmet du vil se, trykk på Chromecast-ikonet i avspilleren, og velg din Chromecast i listen.

By Duyne Serianni

Kan iPhone kobles til Chromecast? :: Hvordan koble til Chromecast på nytt nettverk?
Nyttige lenker