Hjem > H > Hvordan Tilpasse Airpods Pro?

Hvordan tilpasse AirPods Pro?

Velg en øreplugg med komfortabel passform og god tetning.

  1. Sett AirPods Pro i ørene og gå til Innstillinger > Bluetooth på iOS-enheten din.
  2. Trykk på infoknappen ved siden av AirPods i listen over enheter.
  3. Trykk på Passformtest.
  4. Trykk på Fortsett og deretter på Spill av-knappen .

Les mer

Hvordan styre AirPods Pro?

Trykk på og hold inne trykksensoren på skaftet til en AirPod til du hører en kimelyd. Når du har på deg begge AirPods, kan du trykke på og holde inne trykksensoren på en valgfri AirPod for å bytte mellom Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving. Hvordan koble til to par AirPods Mac? Sammenkoble AirPods med Macen

Sørg for at AirPods er i etuiet, og åpne lokket. Hold nede enten konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet eller støykontrollknappen (kun på AirPods Max) til statuslampen blinker hvitt. Velg Apple-menyen > Systemvalg på Macen, og klikk deretter på Bluetooth .

Tilsvarende, hvordan få av airpods deksel?

For å fjerne AirPods-dekselet ditt, må du trykke på bunnen av dekselet, der du setter inn laderen. For å fjerne et deksel som sitter fast, anbefaler vi å bruke en liten gjenstand for å skyve AirPods ut av dekselet (men ikke en for liten gjenstand, vi vil ikke at den skal forårsake skade på ladeinngangen). Hvor mye koster en AirPod?

AirPodsAppleCare+-avgift (pr. hendelse)Avgift utenom garantien
AirPods (3. generasjon)290 NOK749 NOK hver
AirPods290 NOK749 NOK hver
Ladeetui290 NOK649 NOK
Trådløst ladeetui290 NOK749 NOK

I forhold til dette, kan man koble airpods til android?

Hvis du har en Android-enhet, går du til Innstillinger > Tilkoblinger > Bluetooth. Åpne lokket mens AirPods er i ladeetuiet. Trykk og hold på konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet til statuslampen blinker hvitt. Når AirPods vises i listen over Bluetooth-enheter, velger du dem. Hva betyr det når AirPods blinker oransje? Hvis lyset blinker hvitt, er AirPods klare til å konfigureres med en av enhetene dine. Hvis lyset blinker oransje, må du kanskje konfigurere AirPods på nytt. Hvis du vil lade etuiet via kabel, kobler du Lightning-kabelen som fulgte med AirPods, til Lightning-kontakten på etuiet.

Kan AirPods kobles til Samsung?

Apples AirPods - inkludert vanlige AirPods og AirPods Pro - kan koble til Samsung -smarttelefoner og brukes til å spille av lyd fra enhetene. Imidlertid vil de mer avanserte funksjonene til AirPods, som “Hey Siri” -kommandoer, ikke være tilgjengelig på Samsung -smarttelefonen. Så, hvis man mister en airpod? Slik erstatter du en AirPod eller et ladeetui du har mistet

Hvis du fortsatt ikke finner din AirPod eller ladeetuiet, eller hvis et av produktene er skadet, kan du finne serienummeret og kontakte Apple-kundestøtte for å bestille en erstatning. Deretter kan du finne ut hvordan du konfigurerer erstatningen.

Når bare en AirPod virker?

Hvis det ikke er lyd i én AirPod

Kontroller ladestatusen på iPhonen eller iPaden for å forsikre deg om at hver AirPod lades . Sett begge AirPods i ørene. Spill av lyd for å teste begge AirPods. Hvis én AirPod fortsatt ikke fungerer, kan du tilbakestille AirPods eller ta kontakt med Apple-kundestøtte.

By Baugh Mirles

Hvorfor vil ikke AirPods koble til pc? :: Hvordan koble AirPods til hverandre?
Nyttige lenker