Hjem > H > Hvordan Koble Airpods Til Hverandre?

Hvordan koble AirPods til hverandre?

Koble AirPods og AirPods Pro til iPhone

  1. Gå til Hjem-skjermen.
  2. Med AirPods i ladeetuiet åpner du ladeetuiet og holder det ved siden av iPhone.
  3. Trykk på Koble til.
  4. Hvis du har AirPods Pro eller AirPods (3.
  5. Hvis du har AirPods Pro, AirPods (2.
  6. Trykk på Ferdig.

Les mer

Hvordan koble AirPods til annen iPhone?

På iPhone eller iPad

  1. Med AirPods i ørene og koblet til iPhone eller iPad går du til Innstillinger > Bluetooth.
  2. Trykk på Mer info-knappen ved siden av AirPods på listen over enheter.
  3. Trykk på Koble til iPhone [eller iPad].
  4. Trykk på Når sist tilkoblet denne iPhonen [eller iPaden].
Hvorfor kobles ikke AirPods til iPhone? (Hvis du ikke ser AirPods i Innstillinger > Bluetooth, går du til neste trinn.) Trykk på Glem denne enheten, og trykk igjen for å bekrefte. Koble til AirPods på nytt: Med AirPods i ladeetuiet og lokket åpent, plasser AirPods nær iPhone, iPad eller iPod touch. Følg trinnene på skjermen til enheten.

Hvordan justere AirPods?

Åpne ladeetuiet. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Bluetooth. Trykk på Mer info-knappen ved siden av AirPods. Velg venstre eller høyre AirPod for å velge hvilken AirPod du vil dobbelttrykke på for Siri, for å spille av eller sette lydinnhold på pause eller for å hoppe mellom spor. Man kan også spørre hvordan parre 2 airpods? Gå til Hjem-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch. Åpne etuiet – med AirPods inni – og hold det ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. En konfigurasjonsanimasjon vises på skjermen. Trykk på Koble til, og trykk på Ferdig.

Dessuten, kan ikke koble til airpods?

Hvis AirPods vises i listen over enheter men de ikke kobles til, går du til neste trinn. Lukk lokket, vent i 15 sekunder og åpne det igjen. Trykk og hold inne oppsettknappen på ladeetuiet i opptil 10 sekunder. Statuslampen skal blinke hvitt, noe som betyr at AirPods er klare til å kobles til. Hvordan nullstille AirPods? Mens lokket er åpent, trykker du på og holder inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i omtrent 15 sekunder, til statuslyset blinker gult og så hvitt. (Når du tilbakestiller AirPods, blir innstillingene for AirPods også tilbakestilt.

Hvordan koble AirPods til mobil?

Slik parrer du AirPods mot Android, PC og eldre Mac-er

  1. Plasser proppene inn i ladeetuiet.
  2. Sørg for at lokket er åpnet.
  3. På baksiden av ladeetuiet sitter det en liten knapp.
  4. Finn øreproppene under Bluetooth på enheten din og koble dem sammen.
Hvordan velge AirPods som lydenhet? Åpne Kontrollsenter, og sørg for at Bluetooth er på. Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader. Sørg for at du velger AirPods som lydenheten din. Lukk lokket, vent i 15 sekunder og åpne det igjen.

Deretter, hva er romlyd på airpods pro?

Én av nyhetene som kom frem på Apples WWDC-lansering tidligere denne uken, er at AirPods Pro og Max får såkalt romlyd med hodesporing også med Apple TV og Mac-maskiner med M1-prosessor. Det betyr at du får en form for surroundlyd i ørene, i tillegg til at hodetelefonene kan simulere at lyden kommer «fra» TV-en.

By Madelena

Hvordan tilpasse AirPods Pro? :: Kan AirPods Pro brukes på Android?
Nyttige lenker