Hjem > H > Hvordan Bli Bedre I Norsk Muntlig?

Hvordan bli bedre i norsk muntlig?

Øv på å snakke

Noe av det viktigste for å bli god muntlig i et fremmedspråk er å øve på å snakke – så mye som mulig. Da må du kombinere grammatikk, ordforråd, uttale og intonasjon under et visst tidspress. Muntlig kommunikasjon er en ferdighet det er nødvendig å øve mye på for å bli god.

Les mer

Er det vanskelig å lære nederlandsk?

Selv om nederlandsk kan virke som et rart valg, fordi mange synes det høres ut som et svært vanskelig språk å lære seg, så forklarer professoren til Forskning.no at det ligner norsk i struktur og ord, slik at det er mulig å forstå det muntlig, selv uten å ha lært det. Er nederlandsk likt norsk? Nederlandsk ligner på norsk på mange måter og ordene er ganske like. Hvis vi bare ser på selve språket, som ord og grammatikk, er tysk lettere å lære enn engelsk. Men engelsk har blitt lettere for oss, fordi vi er så vant til å høre språket på tv, film og internett.

Angående dette, er tysk og nederlandsk likt?

Nederlandsk er et språk som hører til de germanske språkene i den indoeuropeiske språkfamilien. Sammen med tysk, engelsk og frisisk utgjør nederlandsk den vestgermanske språkgruppen. Er koreansk vanskelig å lære? Heldigvis er det koreanske skriftsystemet ekstremt enkelt å lære. Det er 24 bokstaver i hele alfabetet, og når du først har lært lydene de representerer, er det ikke lenge før du semi-pålitelig kan lese koreansk tekst høyt. På det meste skal det bare ta noen timer å lære alfabetet.

Du kan også spørre hvilket språk kan flest i verden?

NummerSpråkAntall språkbrukere i millioner
1kinesisk1197
2spansk406
3engelsk335
4hindi260
Hvilket språk i verden har flest ord? Uansett definisjon mener de fleste språkforskerne at det er engelsk som har det største antallet ord. Det skyldes at engelsk alltid har pleid å ta opp i seg låneord fra hele verden, samtidig som en stor del av de gamle ordene er beholdt.

Og et annet spørsmål, hvor mange språk bør man kunne?

Europarådet anbefaler sine medlemsland å satse på en politikk der hver medborger skal lære minst tre språk, det vil si morsmålet pluss to fremmedspråk. I mange tilfeller er første fremmedspråk engelsk. Også, hvilket fremmedspråk skal jeg velge? Hva du kan velge, avhenger av hva skolen din tilbyr. Skolene må tilby minst ett av disse språkene: Fransk, spansk, tysk og/eller russisk. Noen tilbyr også andre språk. Fremmedspråksenteret har laget en oversikt over noen av språkene du kan velge i skolen.

Dessuten, hva er beste måte å lære spansk på?

Spansk er som alle andre språk, vanskelig å lære, men det finnes noen måter å lære det raskere på:

  1. Syng med til musikken.
  2. Se på “TELENOVELAS”
  3. Les alt.
  4. Last ned podcasts.
  5. Oversett.
  6. Finn deg en som elsker å snakke spansk!
  7. Flytt til Spania, Peru, eller…
  8. Dra på ferie til et spansk-snakkende sted.

By Kennard Imm

Hvordan kan jeg lære meg norsk? :: Hvordan lære norsk gratis?
Nyttige lenker