Hjem > H > Hvor Stor Er Iphone 8?

Hvor stor er iPhone 8?

iPhone XiPhone 8
Skjerm:Heldekkende, 5,8" OLED, 2436x1125 (458ppi), 625 nits4,7" IPS LCD, 1334x750 (326ppi), 625 nits
Størrelse:14,3 x 7,1 x 0,77 cm13,8 x 6,7 x 0,73 cm
Vekt:174 gram148 gram
Maskinvare:Apple A11 Bionic (6 kjerner)Apple A11 Bionic (6 kjerner)

Les mer

Hvilken iPhone er størst?

Den største iPhonen du kan kjøpe akkurat nå er iPhone 13 Pro Max; den har en 6.7 tommers OLED-skjerm, den største som noen gang er montert på en iPhone, og den måler 160.8 x 78.1 x 7.4 mm, noe som gjør den til den største iPhone Apple har produsert til dags dato, med hensyn til skjermstørrelse. Hvilken iPhone har best kamera? iPhone 13 og 13 Pro har sannsynligvis verdens beste mobilkamera akkurat nå. Hovedobjektivet, som er det samme på alle de nye modellene, slipper inn 47 prosent mer lys enn før. Ultra-vidvinkelobjektivet slipper inn hele 97 prosent mer lys enn i fjor. Det merkes godt når man er ute om natten og tar bilder.

Hvilken lader bruker iPhone 12 mini?

Lad trådløst raskere med opptil 15 W

For iPhone 13 mini og iPhone 12 mini leverer MagSafe-laderen en maksimal effekt på opptil 12 W. Det er viktig at du kobler til en strømkilde før du legger iPhone på MagSafe-laderen.
Hva følger med iPhone 12 mini? Som del av miljøtiltakene våre følger det ikke lenger med lader eller EarPods når du kjøper iPhone 12 eller iPhone 12 mini. Det følger imidlertid med en USB-C-til-Lightning-kabel som støtter rask lading, og som er kompatibel med USB-C-ladere og datamaskinporter.

Man kan også spørre hvorfor har iphone 11 tre kameraer?

Én av nyhetene er at iPhone 11 Pro-modellene er utstyrt med hele tre kameraer på baksiden – ett vidvinkelkamera, ett telefotokamera og et nytt ultravidvinkelkamera. Ifølge Apple skal denne løsningen blant annet by på vesentlig bedre bildekvalitet ved fotografering i mørke omgivelser. Er det fingeravtrykk på iPhone 11? Trykk på Innstillinger > Touch ID og kode. Deretter oppgir du sikkerhetskoden. Trykk på Legg til et fingeravtrykk, og hold enheten slik du vanligvis holder den når du berører Touch ID-sensoren. Berør Touch ID-sensoren med fingeren – men ikke trykk – slik at enheten kan begynne å gjenkjenne fingeravtrykket ditt.

Følgelig, hvilke materialer er iphone 11 laget av?

Laget med bedre materialer

  • 100 % resirkulerte sjeldne jordmetaller i Taptic Engine 16
  • 100 % resirkulert tinn i loddemetallet i hovedkortet.
  • 35 % eller mer resirkulert plast i flere komponenter.
Har iPhone 8 portrett? For å bruke Portrettmodus åpner du Kamera-appen og sveiper til Portrettmodus. Flytt deg lenger unna motivet hvis appen foreslår det. Når Dybdeeffekt-boksen blir gul, tar du bildet. Med iPhone X og nyere samt iPhone 8 Plus kan du ta enda flottere bilder i Portrettmodus med lyseffekter på profesjonelt studionivå.

Hvordan ta portrettbilde med iPhone 8?

Ta en selfie i Portrettmodus

  1. Åpne Kamera-appen.
  2. Sveip til Portrettmodus, og trykk på knappen for kameraet foran .
  3. Hold iPhone foran ansiktet ditt.
  4. Ta selfien med en av volumknappene.

By Rorke

Hvilke Iphoner har trådløs lading? :: Har iPhone 12 vidvinkel?
Nyttige lenker