Hjem > H > Hvordan Konfigurere Airpods?

Hvordan konfigurere AirPods?

Endre innstillingene til AirPods og AirPods Pro

  1. Åpne ladeetuiet.
  2. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Bluetooth.
  3. Trykk på Mer info-knappen ved siden av AirPods.
  4. Trykk på det gjeldende navnet.
  5. Skriv inn et nytt navn for AirPods.
  6. Trykk på Ferdig.

Les mer

Så, hva koster det å kjøpe 1 airpod?

AirPodsAppleCare+-avgift (pr. hendelse)Avgift utenom garantien
AirPods (3. generasjon)290 NOK749 NOK hver
AirPods290 NOK749 NOK hver
Ladeetui290 NOK649 NOK
Trådløst ladeetui290 NOK749 NOK
Hvor mye koster 1 AirPod Pro? Den billigste prisen for Apple AirPods Pro Wireless In-ear akkurat nå er 2 129 ,-.

Man kan også spørre når kommer de nye airpodsene?

Pris og lanseringsdato

Apple AirPods 3 (2021) har en veiledende pris på 1990 kroner. De kom på markedet 26. oktober 2021.
Man kan også spørre hvordan koble sammen 2 airpods? Hvis vennen din har AirPods eller AirPods Pro, holder du dem i nærheten av enheten, med AirPods inni etuiet, og åpner lokket. Hvis vennen din har AirPods Max, må du holde dem nær enheten. Hvis vennen din har trådløse Beats-hodetelefoner, setter du dem i sammenkoblingsmodus og holder dem i nærheten av enheten.

I forhold til dette, hvordan få høyere lyd på airpods?

Den enkleste metoden er å bare bruke volum opp- og nedknappene på iPhone (eller iPad, iPod eller Mac hvis det er det du bruker). Dette vil automatisk justere volumet på AirPods hvis du sender ut lyd til dem. I forhold til dette, hva er qi ladeetui? Med et trådløst ladeetui fra Apple blir det enda enklere å lade dine trådløse Apple AirPods hodetelefoner. Ladeetuiet gir deg opptil 24 timer ekstra spilletid og lades ved å plassere det på hvilken som helst trådløs Qi-kompatibel ladematte. På dette produkt får du 3 mnd.

Hvor lenge skal AirPods lade?

Når AirPods er tom for batterilevetid, må du returnere dem til ladeetuiet for å lade opp. Når du er inne i ladeetuiet, AirPods blir mer eller mindre fulladet i løpet av 15 minutter. Etter at det har gått 15 minutter, har du omtrent 3 timers batterilevetid på AirPods. Også, hva er forskjellen på airpods 2 og 3? De nye AirPods 3 kommer med et MagSafe trådløst ladeetui som har opptil 30 timers ladetid inne. Apple tar også 20 dollar mindre enn det gjorde for AirPods 2. Og du får MagSafe og et trådløst ladeetui, to ting mangler fra AirPods 2. Apple har redusert prisen på AirPods 2 også, nå som de har blitt erstattet av AirPods 3.

Hva er forskjell på AirPods 1 og 2?

Første generasjonen gjør mulig å få Siri aktivert med dobbelttrykk. Men med de 2. generasjon AirPods, kan du bruke talekommandoer til å gjøre det samme, takket være H1 brikkesett. Dette forbedrer den håndfrie opplevelsen av disse trådløse øretelefonene.

By Han

Vil ikke koble til Bluetooth? :: Hvordan velge AirPods som lydenhet?
Nyttige lenker