Hjem > H > Hvordan Velge Airpods Som Lydenhet?

Hvordan velge AirPods som lydenhet?

Åpne Kontrollsenter, og sørg for at Bluetooth er på. Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader. Sørg for at du velger AirPods som lydenheten din. Lukk lokket, vent i 15 sekunder og åpne det igjen.

Les mer

Hvordan få AirPods til å funke?

Koble AirPods og AirPods Pro til iPhone

  1. Gå til Hjem-skjermen.
  2. Med AirPods i ladeetuiet åpner du ladeetuiet og holder det ved siden av iPhone.
  3. Trykk på Koble til.
  4. Hvis du har AirPods Pro eller AirPods (3.
  5. Hvis du har AirPods Pro, AirPods (2.
  6. Trykk på Ferdig.
Hvorfor vil ikke AirPods koble seg til? Hvis du ikke kan koble til iPhone, iPad eller iPod touch

Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader. For å være sikker på at Bluetooth er på, går du til Innstillinger > Bluetooth. Hvis AirPods er tilkoblet, må du forsikre deg om at de er valgt som lydenhet.

Deretter, kan jeg kjøpe en airpod?

Kan man kjøpe en enkelt AirPod? Ja – hvis du mister en AirPod, kan du kjøpe en ny via Service og Reparasjon hos Apple. Når bare en AirPod virker? Hvis det ikke er lyd i én AirPod

Kontroller ladestatusen på iPhonen eller iPaden for å forsikre deg om at hver AirPod lades . Sett begge AirPods i ørene. Spill av lyd for å teste begge AirPods. Hvis én AirPod fortsatt ikke fungerer, kan du tilbakestille AirPods eller ta kontakt med Apple-kundestøtte.

Hvordan skru opp volumet på AirPods?

For å skru opp eller ned volumet, si «Hei, Siri», og si noe som «Skru opp volumet» eller «Skru ned volumet». Eller dra volumskyveknappen i appen du lytter til, på Låst skjerm eller i Kontrollsenter. Du kan også åpne Spilles nå på Apple Watch og vri på Digital Crown for å skru lyden på AirPods Pro eller AirPods (3. Ta dette i betraktning, hva betyr det når airpods blinker oransje? Hvis lyset blinker hvitt, er AirPods klare til å konfigureres med en av enhetene dine. Hvis lyset blinker oransje, må du kanskje konfigurere AirPods på nytt. Hvis du vil lade etuiet via kabel, kobler du Lightning-kabelen som fulgte med AirPods, til Lightning-kontakten på etuiet.

Hvor lang batteritid har AirPods?

Med effektiv strømstyring og lavt strømforbruk sørger W1-chipen for at AirPods gir opptil fem timer lyttetid på én lading. De er dessuten laget for å holde tritt med deg, takket være ladeetuiet som kan lade dem opp flere ganger og gi mer enn 24 timers batteritid. Tilsvarende, kan ikke koble til airpods pro? (Hvis du ikke ser AirPods i Innstillinger > Bluetooth, går du til neste trinn.) Trykk på Glem denne enheten, og trykk igjen for å bekrefte. Koble til AirPods på nytt: Med AirPods i ladeetuiet og lokket åpent, plasser AirPods nær iPhone, iPad eller iPod touch. Følg trinnene på skjermen til enheten.

Hvordan skru på Bluetooth på AirPods?

Sørg for at Bluetooth er på. Legg begge AirPods i ladeetuiet og åpne lokket. Trykk og hold på konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet til statuslampen blinker hvitt. Velg AirPods i Enheter-listen, og klikk på Koble til.

By Maltz

Hvordan konfigurere AirPods? :: Hvordan få effekter på meldinger?
Nyttige lenker