Hjem > H > Hvem Fant Opp Kyssing?

Hvem fant opp kyssing?

Det første skriftlege dokumentet vi har som nemner kyssing er så gammalt som 3500 år gammalt, nemleg i Sanskrit-tekster frå India, grunnlaget for hinduismen. Sjølv om ikkje kyss direkte er nemnd, er det tydeleg kyss som blir skildra når vi les om «slikking» og om å «drikke fukt frå leppene».

Les mer

Følgelig, er det deilig å kline?

Svar: Infeksjoner kan smitte gjennom klining, men da er den ene syk fra før av. Vanlige munnhulebakterier gir ikke risiko for smitte og generelt sett er det ikke farlig å kline. De sykdommer som kan overføres gjennom kyss er infeksjoner som gjerne smitter lett uansett. Deretter, hvor lenge er det vanlig å kline? Det er veldig stor forskjell på hvor lenge det er vanlig å kline. Noen kan kline veldig lenge, mens andre ikke kliner så lenge. Noen par stopper å kline, tar en pause, før de fortsetter igjen.

Blir kåt av å kline?

Det høres helt normalt ut at du blir kåt av å kline og bli trykket mot den du er forelsket i. Og det er jo bare flott at du tenner på han! Den kilefølelsen du kjenner i eggstokkene og i underlivet, høres absolutt ut som det som skjer når du blir kåt. Hva betyr et kyss? Kyss er berøring med leppene som hilsen, gestus eller kjærtegn. Erotisk kyss er mer fuktige munnkyss hvor tungen og eventuelt andre kroppsområder/erogene soner som bryster og kjønnsorgan, inngår. Kyss er et uttrykk for kjærlighet, ærbødighet, vennskap eller lignende følelser.

Hvordan kline med noen?

Å kline er rett og slett å tungekyss, kyss og å stryke på og kose med hverandre. Et kyss kan være så mangt, alt fra lette kyss med lukket munn til dype tungekyss. Når dere kliner er det gjerne snakk om mest av det siste... Dersom du vil tungekysse kan du lett åpne leppene og stikke tungespissen mot hans lepper. Hva telles som klining? De fleste vil nok si at klining er mest tunge kyssing, men det kan nok variere hvordan man ser på det. Hvis man kysser masse og lenge så kan du nok kalle det for klining.

Hva skal jeg snakke om på første date?

Her er et utvalg av de personlige spørsmålene som ble stilt:

  • Hva er du mest takknemlig for i livet ditt?
  • Hva betyr vennskap for deg?
  • Hvordan er din relasjon til din mor?
  • Hva er ditt verste minne?
  • Om du fikk endre noe fra din oppvekst - hva ville det vært?
Ta dette i betraktning, hva betyr det å hooke? «Å hooke» kan bety forskjellige ting fra person til person. For mange betyr det å kysse/kline. Det kan også bety at man tar på hverandre: Det kan være bare kosing og kjærtegn, men for andre kan hooking også bety at man har sex.

Du kan også spørre hvordan få kjæresten til å kysse deg?

Kyss

  1. Jepp, vi kjenner oss godt igjen – og derfor har vi funnet frem syv tips for å få han/henne til å kysse deg i stedet.
  2. Vær tydelig med komplimenter.
  3. Legg hodet ditt på skulderen hens.
  4. Legg armen din rundt personen.
  5. Kyss hen på kinnet.
  6. Hold deg nærme etter en klem.
  7. Fortell hen hva du føler.

By Nikolaus

Hvem kommer opp på Legg til raskt på Snapchat? :: Hvordan vite når man skal kysse?
Nyttige lenker