Hjem > H > Hvordan Vite Når Man Skal Kysse?

Hvordan vite når man skal kysse?

For eksempel et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lengre mer lidenskapelig møte mellom to munner. Setter du opp intensiteten med en lang rekke kyss, hvor munnene nesten ikke skilles fra hverandre, kalles det klining.

Les mer

I forhold til dette, når er det greit å kysse?

Det er vanskelig å si generelt om man bør kysse på første date eller ikke. Dette vil komme ann på forskjellige faktorer, som kjemien, hvor dere er og om anledningen byr seg. Som en hovedregel kan man si at det absolutt er lov å gå for kysset på første date, men at det som nevnt ikke er noen forventning om at det skjer. Angående dette, hvordan kan man øve på å kysse? Begynn for eksempel å kysse forsiktig på kinnet og så nærmere og nærmere munnen. Da finner du ut om den andre har lyst til å kysse. Bruk god tid og ikke gjør veldig raske bevegelser. Det er lurt først å kysse med myke lepper på den andres lepper.

Dessuten, hvordan starte et kyss?

Puss tennene dine godt, og ha alltid en mint eller noe annet som kan friske opp munnen din om du planlegger å kysse noen. Når du skal kysse noen, er det veldig sexy om du starter veldig forsiktig. La leppene deres møtes, og kyss forsiktig rundt munnen, før du igjen lar leppene dine finne din partners lepper. Ta dette i betraktning, hva skjer når man kliner? Når man kysser øker spyttproduksjonen i munnen og mineralene i spyttet rengjør og beskytter tennene dine. Når man kliner bruker man omtrent 34 ansiktsmuskler. En romantisk lite kyss kan forbrenne to kalorier, mens et tungekyss vil forbrenne fem. Kysser dere i et minutt sammenhengende kan du forbrenne 26 kalorier.

Hva er forskjellen på kyssing og klining?

Tungekyss og klining er det samme. Det er bare to forskjellige ord på samme ting. Å tungekysse er rett og slett å kysse med en annen person der du bruker tunga til å kysse i tillegg til leppene, man stikker på en måte tunga inn i munnen til den andre personen når man kysser, eller omvendt. Er det godt å kysse? Det kan redusere hjerteproblemer og senke kolesterolnivået. Vi har nerver som går fra hjernen og direkte til lepper, tunge og kinn. Kyssing skaper et fysisk bånd mellom to personer. – Kyssing kan faktisk booste immunsystemet, spesielt hos kvinner.

Hvordan ta initiativ til første kyss?

Tro det eller ei, men gutta er faktisk like forvirret som oss når det kommer til å ta initiativet til det første kysset, skal vi tro Morse. Hun foreslår at det beste er å følge magefølelsen, og ta sjansen når den byr seg. Len deg mot ham, kyss ham, og trekk deg deretter litt tilbake for å se reaksjonen hans. Hvordan å hooke? Hvordan man hooker, avhenger litt av hvem du spør. Noen mener det er å kysse eller kline, andre definisjoner innebærer også det å ha sex. Hvordan man kysser eller kliner er noe individuelt. Klining er som regel at man kysser over litt lenger tid, ofte så tungekysser man mens man kliner.

Så, hvordan er det å kysse en med regulering?

Det er ikke vanskelig å kysse med regulering, bare litt uvant til å begynne med! Reguleringen sitter på tennene, og normalt bruker man ikke tennene så mye i kyssingen, men mest lepper og tunge. Han vil ikke komme til å skjære seg på tannreguleringen.

By Waldo Bardney

Hvem fant opp kyssing? :: Hvordan lage snarvei til nettside på skrivebordet?
Nyttige lenker