Hjem > H > Hvordan Få Tvillinger The Sims 4?

Hvordan få tvillinger The Sims 4?

The Sims 4: Hvordan øke sjansene dine for å få tvillinger eller trillinger. Graviditet produserer vanligvis bare en baby. For å øke sjansene for å få tvillinger eller trillinger, kjøp fruktbar belønning, tilgjengelig i belønningsbutikken, til en pris av 3.000 poeng. Du kan også ha tvillinger eller trillinger.

Les mer

I forhold til dette, hvordan få masse penger på the sims 4?

Hvordan jukser man seg til flere simoleoner? Pengejuks i The Sims 4: Skriv “rosebud” eller “kaching” for å få 1000 simoleoner. Skriv “motherlode” for å få 50 000 simoleoner. Ta dette i betraktning, hvordan jukse på sims 4? For å bruke juksekoder i The Sims 4 følger du bare prosessen under:

  1. Mens du er i spillet trykker du på CTRL+SHIFT+C (eller CMD(⌘)+SHIFT+C på mac om ikke den andre fungerer)
  2. Når konsollen har kommet opp (om den ikke gjør det må du prøve på nytt) skriver du inn en juksekode fra listen under.

Hvordan bruke juksekoder Sims 4 ps4?

Slik åpner du juksekonsollen

  1. For å skrive inn juksekoder for Levemodus for The Sims 4 på Playstation eller Xbox, må du starte et nytt spill eller åpne et lagret spill.
  2. For å aktivere juksekoder, skriver du inn «testingcheats true» og legger til den juksekoden du vil ha.
Deretter, hvordan få sim til å føde? (I The Sims 3 vil simmen din føde på sykehus, men hvis du krysser vekk dette eller glemmer å sende henne dit, vil hun føde hjemme.) Alle simmer i huset vil da stille seg rundt den fødende og hoppe rundt som noen gale. (Spesielt faren.) Når babyen(e) er født, så kan du gi den/de navn og nyte livet som forelder!

Hvordan komme i lekent humør Sims 4?

Vi synes det er skikkelig gøy at følelsene lar oss blande levemodus og byggemodus på helt nye måter. En av de beste (og mest vanlige) måtene å få simmene til å få en bestemt følelse på, er å ta en dusj. Du kan bruke dusjen til å få simmen din til å bli flørtete, energisk eller inspirert. Tilsvarende, hvordan endre utseende på sims 4 ps4? I The Sims 4 kan du faktisk ta tak i simmene direkte og justere utseendet deres med et museklikk. Du kan klikke rett på kroppen og dra for å manipulere utseendet og kroppsformen deres.

Hvordan bli sint Sims 4?

Kode.Resultat.
sims.add_buff unfaithfulBli Sint. (Utroskap)
sims.add_buff e_buff_angryBli Sint. (Varer i 12 timer)
I forhold til dette, hvordan skrive inn motherlode på sims? Dette gjør du ved å trykke på CTRL+SHIFT+C (Om du bruker mac og dette ikke fungerer kan du prøve CMD(⌘)+SHIFT+C). Da bør du få opp et vindu i øverste venstre hjørne som ser slik ut: Når du har fått opp dette vinduet skriver du inn juksekoden, for eksempel “motherlode”, og trykker på enter tasten.

Og et annet spørsmål, hvordan forstørrer man ting i the sims 4?

Det å endre størrelse på objekter er en helt ny ting som fulgte med i The Sims 4 grunnspillet. Spiller kan gjøre objekter større ved å klikke Shift + ` og mindre ved å klikke shift + å [ 34 more words. ]

By Hendrik

Hvordan få E med tøddel? :: Hvorfor får jeg ikke tekst på Viaplay?
Nyttige lenker