Hjem > H > Hvorfor Får Jeg Ikke Tekst På Viaplay?

Hvorfor får jeg ikke tekst på Viaplay?

Hvis det står at programmet skal være tekstet, men det ikke vises noe tekst, kan det skyldes at tekstfunksjonen er slått av på boksen din. Kontroller funksjonen ved å trykke på Options. Deretter velger du undertekst. Her kan du også bytte språk på underteksten og lydsporet, dersom de er tilgjengelige på flere språk.

Les mer

Hvordan legge til tekst på film?

Filmteksting/dubbing. For å aktivere eller deaktivere filmteksting i utenlandske filmer, klikker du på CC-knappen i nedre venstre hjørne av videoavspilleren. For filmer som er tekstet på mange språk, kan det hende du må klikke på CC-knappen og bla gjennom tekstingmenyen for å se om tekster på ditt språk er tilgjengelig Hvordan få frem tekst på TV? TVteksting

  1. Gå til kanalen du ønsker.
  2. Trykk OK eller høyre piltast.
  3. Trykk pil ned.
  4. Trykk pil til høyre 4 ganger til "Lyd og Tekst" er markert.
  5. Trykk på Undertekster.

Dessuten, er tekst tv borte?

Digitalt tekst-TV ble imidlertid avviklet 1. februar 2012, mens den analoge versjonen fortsatte som før. Fra 1. januar 2009 ble NRK Tekst-TV reklamefritt. Også, hva er skjult teksting? Skjult teksting brukes når seeren ikke kan høre lyd og trenger en beskrivelse av alt hørbart innhold, for eksempel når musikk spilles av.

Hvordan få norsk tekst på Viaplay Apple TV?

Undertekster på Apple TV, en smart-TV eller en strømmeenhet

  1. Sveip opp på Apple TV-fjernkontrollen mens du ser på en video. Hvis du bruker en smart-TV eller strømmeenhet, bruker du navigasjonsknappene på fjernkontrollen.
  2. Klikk på Undertekster-knappen .
  3. Velg undertekstene du vil bruke.
I forhold til dette, har viaplay problemer? Hvis du opplever problemer med å spille av innhold på Viaplay, prøv tipsene vi har samlet her.
  • Sjekk internettforbindelsen din.
  • Pass på at du bruker en støttet enhet.
  • Restart enheten din.
  • Hold deg oppdatert.
  • Prøv en annen enhet eller nettleser.
  • Har du fortsatt problemer?

Hvordan få tekst på NRK TV app?

Åpne NRK TV-appen og velg ønsket innhold. Kontroller at teksting er aktivert. Om du ikke har teksting aktivert kan dette aktiveres ved å sveipe opp med en finger på styreflaten og velge norsk tekst, eller du kan holde nede Siri-knappen og si «Skru på norsk tekst». Hvordan lage undertekst på video? Opprett teksting

  1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Undertekster på menyen til venstre.
  3. Klikk på videoen du vil redigere.
  4. Klikk på LEGG TIL ET SPRÅK, og velg språket ditt.
  5. Klikk på LEGG TIL under «Undertekster».

Tilsvarende, hvordan tekste video youtube?

Logg på YouTube Studio. Velg Undertekster på menyen til venstre. Klikk på videoen du vil legge til teksting eller undertekster i. Klikk på Mer under «Undertekster», ved siden av undertekstene du vil redigere.

By Pretrice

Hvordan få tvillinger The Sims 4? :: Hvordan få større skrift på iPhone 11?
Nyttige lenker