Hjem > H > Hvem Kan Se Hva Andre Skriver På Profilen Din?

Hvem kan se hva andre skriver på profilen din?

Gå til Innstillinger for profil og tagging for å administrere blant annet hvem som kan se hva andre folk publiserer på profilen din, og for å gå gjennom hvem som kan se innhold du er tagget i. Rediger grunnleggende informasjon på Facebook-profilen din, og velg hvem som kan se den.

Les mer

Hvem kan se hva jeg liker og kommenterer på Facebook?

Du kan imidlertid selv velge hvem som skal se hva. Dette kan enkelt gjøres fra Facebook på mobilen, eller ved å redigere personverninnstillinger (den lille pilen øverst t.h.). Klikk deg inn på Innstillinger -> Personvern og velg en generell begrensning av innsynet på profilen din. Ta dette i betraktning, hvordan endre jobb på facebook uten at noen ser det? Klikk på personverninnstillingsknappen ved siden av det elementet du vil endre, og klikk på kun meg (hengelåssymbol). 4. Forandre på den informasjonen du ønsker (ny jobb, nytt forhold, detaljer om deg osv.).

Hvordan få tilbake skjulte ting på tidslinjen?

Du kan se ting (som innlegg, bilder og videoer) som du har skjult på profilen din ved hjelp av aktivitetsloggen. Trykk på øverst til høyre på Facebook, og trykk deretter på navnet ditt. Trykk på , og trykk deretter på Aktivitetslogg. Trykk på Filter og deretter på Skjult fra profilen for å gå gjennom dem. Hvorfor kommer det opp forslag til venner på Facebook? En talsperson fra Facebook Norge bekrefter at venneforslagene baserer seg på felles venner, felles nettverk, felles Facebook-gruppe eller at man er tagget i samme bilde. For å kunne gi brukerne bedre forslag, oppdaterer Facebook listen kontinuerlig. - De fleste venneforslag er basert på felles venner.

Også, hvordan skrive på tidslinjen til andre?

Slik publiserer du noe på en venns tidslinje:

  1. Gå til profilen til vennen din.
  2. Bla ned til Innlegg, og trykk deretter på Skriv noe på tidslinjen til [navn].
  3. Skriv inn en melding eller velg noe du vil legge til i innlegget: Bilde/video: Legger til et bilde eller en video i innlegget ditt.
  4. Trykk på Publiser.
Hvordan bruke Vscocam? Vsco er en app der du kan dele bilder som følgerene dine kan se- litt lignende instagram. I denne appen er det derimot ikke mulig å få "likes", og du trenger ikke melde deg inn i noe sosialt nettverk for å dele bilder. Du kan favoritisere andres bilder og dele andres bilder så dine følgere kan se de.

Tilsvarende, kan man se hvor mange ganger noen har sett instastory?

Instagram Lite-app

Hvis du vil se brukernavnene til alle som har sett historien din, trykker du på profilbildene nederst til venstre. Antall visninger inkluderer alle reprisene av historien din. Du kan se et høyere antall visninger enn brukernavn hvis den samme kontoen har sett historien din flere ganger.
Folk spør også hvordan se om noen er aktiv på instagram? Du kan se en grønn prikk ved siden av brukernavnet og bildet til vedkommende i Privat-innboksen din og andre steder på Instagram. I Privat-innboksen ser du når vedkommende sist var aktiv (for eksempel Aktiv for 25 min siden, Aktiv i går, Sett, Skriver …).

Kan man se hvem som har sett My story?

For å se hvem som har sett Min Story eller har tatt et skjermbilde …

  • Gå til profilen din.
  • Trykk på "Min Story" for å se den.
  • Sveip opp ☝️

By Dedra

Hvordan koble til Logitech mus og tastatur? :: Hvordan gjøre venneliste privat?
Nyttige lenker