Hjem > H > Hvordan Gjøre Venneliste Privat?

Hvordan gjøre venneliste privat?

Oppdatert mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Bla ned til Personvern, og trykk på Personverninnstillinger.
  4. Trykk på Hvem kan se vennelisten din? under Hvordan folk finner og kontakter deg.
  5. Velg publikummet av personer (f. eks.

Les mer

Kan man se hvem som har vært inne på Facebook?

Nei, Facebook gir ingen anledning til å spore hvem som har sett på profilen deres. Tredjepartsapper kan heller ikke gi deg denne muligheten. Du kan også spørre hva kan andre se på min facebook profil? Slik sjekker du Facebook-profilen din

  1. Trykk på den lille hengelåsen helt øverst til høyre på oppgavelinjen på Facebook.
  2. Velg «Hvem kan se tingene mine?».
  3. Velg deretter «Hva kan andre personer se på tidslinjen min?».
  4. Trykk på «Vis som».
  5. Se over profilen din.

Hvordan begrense tilgang på facebook?

Begrense basisinformasjon

Trykk på bildet og navnet ditt øverst i vinduet. Trykke på “Rediger detaljer” i boksen til venstre på profilen din, rett under “Bosted”, “Fra” osv. I vinduet som poppet opp: Klikk på en av de mange blyantene til høyre om du vil endre hva som skal vises til hvem.
Følgelig, hvordan kan jeg få skjult vennelisten på facebook? Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre på Facebook. Bla nedover til vennelisten din, og trykk på Se alle venner. Trykk på Venner til høyre for personen du vil fjerne som venn. Trykk på Fjern fra venner.

Også, hvordan begrense hva en venn kan se på facebook?

Slik legger du til noen i Begrenset-listen din:

  1. Gå til vedkommendes profil.
  2. Trykk på Venner under vedkommendes profilbilde.
  3. Trykk på Rediger venneliste.
  4. Trykk på Begrenset.
  5. Trykk på Ferdig.
Deretter, hvordan skjule noen på facebook? For å slette noen som venn på Facebook, må du trykke deg inn på personens profil. Deretter må du trykke på «Venner» og velge «Fjern som venn». Vipps, har du én venn mindre på Facebook. Vil du ikke gå så dramatisk til verks, har du som nevnt altså to andre alternativer.

Kan folk se at jeg har vært inne på deres Instagram?

Bare du kan se på hvem som har sett historien din." Etter det vi vet så er det ikke mulig å se hvem som har tatt skjermbilder av bildene dine på verken Instagram eller Facebook. Apper som påstår at de kan vise deg hvem som har besøkt profilen din og hvem som har blokkert deg er nok derfor ikke til å stole på. Hvem har sett min historie Facebook? Bare du kan se hvem som har sett historien din. Trykk på delen Historier øverst i nyhetsoppdateringen og så på Din historie. Trykk på nederst til venstre på et bilde eller en video i historien din for å se hvem som har sett historien. Hvis du ikke ser dette, har ingen sett historien din ennå.

Hvordan se hvem som har sett innlegg på Facebook?

En Sett av-status vises ved siden av hvert innlegg for å vise hvor mange gruppemedlemmer som har sett det. Trykk på Sett for å finne ut hvem som har sett det. Alle som kan vise gruppeinnlegget, vil se Sett av-statusen.

By Farah

Hvem kan se hva andre skriver på profilen din? :: Hvordan slå av privat Surfemodus?
Nyttige lenker