Hjem > H > Hvordan Få Norsk Tekst På Disney+?

Hvordan få norsk tekst på Disney+?

Disney+

  1. Mens du ser på videoen, trykker du på Meny-knappen.
  2. Velg Undertekster.
  3. Tilpass skjerminnstillingene, inkludert tekststørrelse og stil.
  4. Trykk på Meny-knappen igjen for å gå tilbake til videoavspillingen.

Les mer

Angående dette, kan ikke spille av tittelen hbo max?

Telefon eller nettbrett med Android

Trykk på Lagring. Trykk på Tøm lager (eller Tøm data). Trykk på Tøm bufferen. Åpne HBO Max, logg inn og prøv å strømme igjen.
Hvordan endre språk på Viaplay Apple TV? Du kan endre undertekster og språk når du ser på tv/film/serier ved å swipe opp med fjernkontrollen og deretter velge fra menyen som vises øverst i spilleren.

Du kan også spørre hvordan se hbo på altibox?

Logg inn på 'Mine sider' og velg inn HBO Nordic med poengene i din tv-pakke. Du finner HBO Nordic-appen i tv-menyen. Har du ikke den nyeste versjonen av Altibox TV? Les mer og oppgrader. Hvordan endre språk på Disney+? Hvis du ikke finner språket du foretrekker ved å justere lyd- og undertekstinnstillingene, kan du prøve å endre appspråket til versjonen du trenger:

  1. Klikk på profilikonet ditt og gå til Rediger profiler.
  2. Velg profilen du vil redigere.
  3. Velg språket du vil se på fra rullegardinmenyen Appspråk og klikk på Ferdig.

Så, hvordan få tekst på discovery plus?

De aller fleste programmene våre har undertekster, men i noen tilfeller må du skru på undertekstene selv. Hold musepekeren over videospilleren. I nedre høyre hjørne av skjermen vil det være et symbol som ser ut som en boks med to streker i. Trykk på denne, og velg underteksten du ønsker. Hvorfor får jeg ikke sett på HBO Max? Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max. Gå til App Store og søk etter HBO Max for å gjøre dette. Velg Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig. Forsikre deg om at Apple TV-programvaren er oppdatert ved å gå til Innstillinger > System > Porgramvareoppdateringer > Oppdater programvare.

Hvorfor funker ikke HBO Max på PC?

Tøm nettleserens hurtigbuffer. Søk etter 'tøm hurtigbuffer' i nettleserens hjelpesenter for å finne ut hvordan du går frem. Lukk og åpne nettleseren på nytt. Logg inn på HBOMax.com og prøv å spille av en video. Hvorfor funker ikke HBO Max? Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max-appen. Åpne appbutikken på enheten din, søk etter HBO Max og se om en oppdatering er tilgjengelig. Last ned appoppdateringen hvis den er tilgjengelig, og se om det løser problemet. Datamaskin: Gå til HBOMax.com og utfør en hard oppdatering av siden.

Hvordan å bytte språk i Viaplay?

Hvilke lydspor som finnes tilgjengelige står på filmens informasjonsside. Når du har startet filmen du vil se kan du velge ønsket språk i spilleren. Til å begynne med er norsk språk lagt inn som standard.

By Konopka Tarrien

Hvordan endre til norsk språk på Apple TV? :: Hvem har stemmene i Encanto?
Nyttige lenker