Hjem > H > Hvordan Få Mer Plass På Icloud?

Hvordan få mer plass på iCloud?

iCloudfrigjøreplass

Kom i gang med iCloud-bilder:

  1. Trykk på Innstillinger > [ditt navn] > iCloud > Bilder.
  2. Slå på iCloud-bilder.
  3. Trykk på Optimaliser iPhone-lagring for å spare plass på enheten din.

Les mer

Derav, hva blir sikkerhetskopiert i icloud?

iCloud-sikkerhetskopi tar en kopi av informasjonen på iPhone, iPad og iPod touch. Når enheten er sikkerhetskopiert til iCloud, kan du enkelt konfigurere en ny enhet eller gjenopprette informasjon på en du allerede har. Dette gjør du hvis du vil at iCloud skal sikkerhetskopiere enheten din automatisk. Derav, hva tar mest plass på telefonen? – For 9 av 10 iPhone-brukere er det bilder som tar opp det meste av telefonens minne. For å unngå problemet med fullt minne og sikre trygg og sikker lagring av bildene du tar på telefonen, anbefaler jeg de fleste å aktivere Apples iCloud-bildebibliotek, forklarer Staugaard.

I forhold til dette, hva er forskjellen på icloud og icloud drive?

iCloud Drive gir deg sikker tilgang til alle dokumentene dine på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-PC. Når du logger på iCloud, har du tilgang til iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer. Følgelig, hvordan oppgradere icloud-lagring? Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring eller iCloud-lagring. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iCloud > Lagring. Trykk på Kjøp mer lagringsplass eller Endre lagringsabonnement. Velg et abonnement, trykk på Kjøp, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Hvordan se hva som er lagret på iCloud?

iCloud er Apple-tjenesten som lagrer bildene, filene, notatene, passordene og de generelle dataene dine på en sikker måte i nettskyen, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine automatisk. Med iCloud er det også enkelt å dele bilder, filer, notater og mer med venner og familie. Man kan også spørre hva bør sikkerhetskopieres? Privatpersoner burde sørge for at alt av dokumenter, bilder, og annet med enten stor bruksverdi, viktighet eller affeksjonsverdi sikkerhetskopieres. Husk også at ikke bare PC-er, men også mobiltelefoner, kan inneholde ting du ikke vil miste. Se Ti tips for sikrere mobilbruk for informasjon.

Hvordan ta backup av Mac?

Sikkerhetskopier Mac med Time Machine

  1. Koble til en ekstern lagringsenhet, for eksempel en USB- eller Thunderbolt-stasjon.
  2. Åpne Time Machine-valgene fra Time Machine-menyen i menylinjen.
  3. Klikk på Velg sikkerhetskopidisk.
  4. Velg navnet på disken, og klikk deretter på Bruk disk.
Hvordan sikkerhetskopiere bilder fra iPhone? Slik gjør du: Gå til Innstillinger ➡️ Trykk på Apple-ID-en din på toppen av skjermbildet ➡️ Velg iCloud ➡️ Skroll deg ned til iCloud-sikkerhetskopi og sørg for at denne er «på». Rosenquist forteller at du selvsagt også kan koble telefonen til en datamaskin med iTunes, og ta en sikkerhetskopi som lagres på maskinen din.

Hvordan frigjøre plass på iPhone?

Slett ubrukte apper

som du deretter aldri bruker. iPhone kan nå automatisk slette disse ubrukte appene om du får lite plass. Gå til Innstillinger > Generelt > iPhone-lagring og aktiver Fjern ubrukte apper.

By Templa Ramswroop

Hvordan få mer iPhone lagring? :: Hvordan skrive juksekode på Sims 4 PS4?
Nyttige lenker