Hjem > H > Hvordan Få Mer Iphone Lagring?

Hvordan få mer iPhone lagring?

Slik oppgraderer du på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring eller iCloud-lagring.
  2. Trykk på Kjøp mer lagringsplass eller Endre lagringsabonnement.
  3. Velg et abonnement og følg instruksjonene på skjermen.

Les mer

Hva blir sikkerhetskopiert i iCloud?

iCloud-sikkerhetskopi tar en kopi av informasjonen på iPhone, iPad og iPod touch. Når enheten er sikkerhetskopiert til iCloud, kan du enkelt konfigurere en ny enhet eller gjenopprette informasjon på en du allerede har. Dette gjør du hvis du vil at iCloud skal sikkerhetskopiere enheten din automatisk. Dessuten, hvordan kjøpe lagringsplass? Kjøp lagringsplass via Google Disk-appen

  1. Åpne Google Disk-appen. på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen. Innstillinger.
  3. Trykk på Oppgrader lagring.
  4. Rull ned, og velg et annet lagringsabonnement. For å se andre abonnementer, trykk på Flere alternativer.
  5. Velg betalingstype og trykk på Abonner.

Hvor mye lagring trenger man på iPad?

Fordi filene strømmes og ikke lastes ned på enheten, så krever de heller ikke mye lagringsplass. Om flere i familien skal dele på én iPad og alle skal ha muligheten til å laste ned det de ønsker - filmer, jobbprosjekter, store spill - så er det ofte verdt å investere i 128 GB eller gjerne 256 GB. Kan man kjøpe mer lagringsplass på iPhone? iCloud er gratis opp til 5GB, men for de fleste er det ikke dette tilstrekkelig, og man er da nødt til å kjøpe ekstra lagringsplass. For noen få kroner i måneden kan du oppgradere til 50 GB.

Og et annet spørsmål, hvordan lagre bildeserie på iphone?

Skap dine egne minner

  1. Gå til Albumer-fanen og velg albumet.
  2. Trykk på Mer-knappen , og trykk deretter på Spill av minnefilm.
  3. Mens filmen spilles av, trykker du på skjermen og deretter på Mer-knappen .
  4. Trykk på Legg til i favoritter, og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på Lukk-knappen .
Dessuten, hva tar opp plass på iphone? For å se hva som tar opp mest pass på iPhonen din, går du inn på Innstillinger > Generelt > Bruk og velger «Administrer lagring» under Lagring. Her får du raskt overblikk over hvor du bør begynne ryddejobben. Kanskje er det et spill du ikke har spilt på år og dag som tar opp stor plass?

Også, hva tar plass på harddisken windows 7?

Åpne Innstillinger i startmenyen, og klikk på det første punktet i menyen System. I listen over innstillinger på venstre side velger du Lagring for å få en oversikt over stasjonene på maskinen. Klikk på en av diskene for å se hva som tar opp plass på den. Hvordan få mer plass på Windows? Ved hjelp av Diskopprydding kan du enkelt rydde opp i filer du ikke trenger. Åpne Diskopprydding ved å klikke Start-knappen . Skriv inn Diskopprydding i søkeboksen, og klikk deretter Diskopprydding i listen over resultater. Hvis du blir bedt om det, velger du stasjonen du vil rense, og deretter velger du OK.

Man kan også spørre hva bør sikkerhetskopieres?

Privatpersoner burde sørge for at alt av dokumenter, bilder, og annet med enten stor bruksverdi, viktighet eller affeksjonsverdi sikkerhetskopieres. Husk også at ikke bare PC-er, men også mobiltelefoner, kan inneholde ting du ikke vil miste. Se Ti tips for sikrere mobilbruk for informasjon.

By Reagen

Hvordan få mer lagring på Mac? :: Hvordan få mer plass på iCloud?
Nyttige lenker