Hjem > H > Hvilket Telenett Bruker Ice?

Hvilket telenett bruker Ice?

Siden vi bygger et rent mobildatanettverk som er rigget for fremtidens mobilløsninger, vil alle vanlige samtaler skje i Telia sitt nett. I områder hvor vi ennå ikke har bygget egen 4G-datadekning, vil kundene våre få tilgang til Telias 4G-dekning.

Les mer

Har OneCall god dekning?

Vi lover deg dekning i nær 99% av tiden, og i 99% av Norge. Hvilke leverandører bruker Telenor sitt nett? Listen under inkluderer mobiloperatører som benytter Telenor sitt nett for å tilby mobilabonnement, mobilt bredbånd og bedriftsabonnement.

  • Telenor Mobil.
  • Fjordkraft Mobil.
  • Gudbrandsdal Energi Mobil.
  • Happybytes.
  • NorgesEnergi Mobil.
  • Nortel.
  • PlussMobil.
  • Release.

Er OneCall Telenor?

OneCall er et tidligere selvstendig norsk mobilselskap som nå er en del av Telia Norge AS og opererer som en av Telias tre merkevarer i Norge. Er Ice Telenor? Visste du at ice, i tillegg til Telia og Telenor, er de eneste som har eget mobilnett, med egne mobilmaster og egen dekning i Norge?

Hvilke linjer bruker Ice?

Ice-mobilkunder er alltid på Telia-nettet

Så lenge du bruker Ice på mobiltelefonen, og ikke i en 4G-ruter, vil du være på mobilnettet til Telia.
Hvilket Nett har OneCall? Som OneCall-kunde er du koblet til Norges beste 4G-nett via Telia, og tilbyr FriFart til alle. Det betyr at alle kundene våre til enhver tid får maksimal tilgjengelig hastighet, uansett abonnement.

Hvorfor har jeg ikke dekning?

Det kan være nettfeil i området du befinner deg i. Sjekk gjerne med andre som har samme operatør om de har dekning eller om dette også gjelder dem. Det kan være feil med mobilen din. Sett gjerne SIM-kortet ditt i en annen mobil for å avdekke om feilen følger kortet eller mobilen. Hvorfor har jeg dårlig dekning? Likevel er det fortsatt en del brukere som klager over dårlig dekning og fremkommelighet. Årsakene til at dekningen oppleves som dårlig, kan være flere. Det er forskjell på type nett (2G eller 3G), operatør, mobiltelefon og praktiske ting rundt hvor og hvordan telefonen brukes, som kan spille inn.

Angående dette, hvilken mobiloperatør har best dekning?

I følge over 5000 omtaler fra ulike sammenligningstjenester og statestikk fra Norsk Kundebarometer, har vi kommet frem til at. Best mobildekning 2022 (I Norge) leveres fra Telenor.

By Jo-Ann

Hva er best av Telenor og Telia? :: Når fikk Norge tidssoner?
Nyttige lenker