Hjem > H > Hvilken Forsikring Har Fagforbundet?

Hvilken forsikring har Fagforbundet?

I over femti år har forbundene og LO arbeidet for å gi gode og trygge avtaler til sine medlemmer. Som medlem har du allerede Norges beste innboforsikring som en del av medlemskapet ditt, og ved årsskifte blir den enda bedre. 1. januar 2021 kommer det vilkårsendringer på forsikringen din, som du bør få med deg.

Les mer

Hva er inkludert i LO favør?

Er du medlem* i et LO-forbund har du Norges beste innboforsikring inkludert i medlemskapet ditt, i tillegg til gode priser på andre forsikringer. Er dere flere LO-medlemmer i samme husstand slipper dere egenandel ved skade. *gjelder ikke de som har reservert seg. Hva skjer hvis man ikke har reiseforsikring? – At én av fire nordmenn ikke har egen reiseforsikring, er urovekkende. Er du uheldig på reise og utsettes for en ulykke, eller blir alvorlig syk, kan utgiftene bli svært høye. Å sitte igjen med en slik regning kan ruinere familieøkonomien, påpeker hun. Å sitte igjen med en slik regning kan ruinere familieøkonomien.

Følgelig, hva dekker helårs reiseforsikring?

Blir du akutt og uventet syk, eller utsatt for en ulykke på reise, dekker forsikringen behandlingsutgifter, legebesøk, og sykehusopphold uten beløpsgrense. Forsikringen dekker også forhåndsgodkjent hjemtransport fra utlandet, uten sumbegrensning eller egenandel. Du kan også få kompensasjon for tapte feriedager. Hva kan man ta på reiseforsikring? Reiseforsikring

  • Ta kontakt med transportøren – de kan ofte hjelpe deg der og.
  • Ta vare på kvitteringer på utlegg, billetter og bekreftelse på forsinket transport.

Hva dekker LOfavør grunnforsikring?

Mange forbund sørger for at etterlatte får økonomisk støtte ved dødsfall, uansett dødsårsak. LOfavør Grunnforsikring er en engangsutbetaling ved dødsfall som omfatter både deg som medlem, din ektefelle/samboer, samt hjemmeboende og ugifte barn under 21 år. Hvor mye dekker helseforsikring? Helseforsikringen dekker som regel utredning og behandling inklusive kirurgi, hos medisinsk spesialist så lenge det er en medisinsk problemstilling du trenger hjelp med. Kosmetiske behandlinger dekkes ikke av helseforsikringen.

Hva er forskjellen på LO og Fagforbundet?

Fagforbundet er landets største arbeidstakerorganisasjon med omlag 395 000 medlemmer og er en del av LO. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår, og et anstendig arbeidsliv. Hva er Uhellsforsikring? Uhellsforsikring er inkludert i innboforsikringen

Uhellsforsikring er inkludert i Innboforsikring Topp og dekker fysiske skader på tingene dine hvis du skulle være uheldig. F. eks. hvis du mister mobilen i bakken.

Deretter, hva dekker innboforsikringen i fagforbundet?

Dekker

Forsikringen inneholder også dekninger av:

  • Tyveri.
  • Sykkel.
  • Uhellsdekning.
  • Ved flytting.
  • Rettshjelp og ansvarsdekning.
  • ID tyveri.

By Balthasar Verrone

Er det nødvendig med reiseforsikring? :: Hva gjør man med gamle Ipader?
Nyttige lenker