Hjem > H > Hva Gjør Man Med Gamle Ipader?

Hva gjør man med gamle Ipader?

Gamle smarttelefoner, iPhone, nettbrett, iPad, PC-er, Mac og smartklokker er gyldig valuta hos Elkjøp! Lever dine gamle produkter, og få rabatter du kan bruke på ditt neste kjøp hos Elkjøp. Dette er en enkel og smart måte å resirkulere gamle enheter på, og du får nye enheter til en lavere pris.

Les mer

Man kan også spørre hvilken mac er best for studenter?

MacBook Pro 13-tommer er for de som trenger portabilitet, batteritid og god ytelse - i en og samme maskin. I likhet med MacBook Air er dette svært gode hverdagsmaskiner som egner seg både til studier, jobb og hjemme. Hvilken iPad er best for studenter? For studenter som står mellom en Mac / PC eller en iPad, så er iPad Air derfor et utmerket valg. Med større skjerm og bedre ytelse enn iPad og iPad mini, får studenter et arbeidsverktøy som er allsidig og kraftig nok gjennom hele studietiden - og langt inn i arbeidslivet.

Man kan også spørre hvor lenge har man en mac?

De fleste pleier å være enige om at en iMac vil vare et år alt fra seks til åtte år. I forhold til dette, når bør man kjøpe ny mac? Bruker du konstant over 90%, burde du oppgradere til mer minne. Er maskinen fortsatt for treg, burde du kjøpe en ny maskin.

Hvordan finne ut når jeg kjøpte iPhone?

På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Medier og kjøp.
  3. Trykk på Vis konto. Du kan bli bedt om å logge på.
  4. Trykk på Kjøpshistorikk.
  5. Kjøpshistorikken din vises. Trykk på Siste 90 dager, og velg deretter et annet datointervall.
Folk spør også hvor mye koster det å fikse iphone?
ModellPris i butikkPris online**
iPhone 5499,-649,-
iPhone 5S/SE499,-649,-
iPhone 5C499,-649,-
iPhone 6599,- 799,-749,-

Har AirPods garanti?

Apples begrensede garanti og kjøpsbevis

Apple begrenset garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som leveres sammen med dem, mot produksjonsproblemer i ett år fra kjøpsdatoen. Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen.
Ta dette i betraktning, når bør iphone batteri byttes? Etter 500 ladesykluser skal et iPhone-batteri kunne lades til 80% av den opprinnelige kapasiteten. Med dagens bruk av mobiltelefoner innebærer det at brukeren vil oppleve dårligere batteritid etter ca. 1,5 år, og det er da på tide å bytte batteri.

Hvor ofte bytter folk mobil?

Kvinner bytter også litt oftere enn menn, skal vi tro undersøkelsen, med 30 måneder mot 32, og de yngre bytter noe oftere enn de eldre. For dem under 30 er nemlig byttefrekvensen cirka to år, mens de over 50 venter rundt tre år. Nordmenn er dermed omtrent på nivå med Apple-kunder flest.

By Donica Wrentz

Hvilken forsikring har Fagforbundet? :: Hvordan er det å jobbe på Eplehuset?
Nyttige lenker