Hjem > H > Hvordan Kan Jeg Lage En Blogg?

Hvordan kan jeg lage en blogg?

Hvordan lage en blogg?

  1. Velg en hostingplan. Du trenger ikke en stor og dyr plan for å starte blogg.
  2. Registrer et domene. Å ha en blogg på eget domene viser at du er profesjonell, spesielt hvis du driver en virksomhet.
  3. Installer WordPress.
  4. Velg et tema.
  5. Begynn å blogge.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan begynne å skrive blogg?

Før du starter bør du tenke gjennom hva du ønsker å formidle og hvem du ønsker å påvirke. Tenk på hva du (og leserne) ønsker å lære mer om! Skriv ned stikkord, spørsmål og temaer du ønsker å utforske. Snakk med folk og gjør litt research om hva som er skrevet om temaet tidligere. Hva kan jeg skrive om i en blogg? 26 TING DU KAN BLOGGE OM

  • Spørsmålsrunder.
  • 10 ting du elsker/hater.
  • Skriv om ditt beste minne/den beste dagen i ditt liv.
  • Dagen din time for time.
  • Dine x antall favorittantrekk akkurat nå og hvor man får kjøpt dem.
  • Dagen din i bilder.
  • Lag en reiseguide til byen du bor i.
  • Bucketlisten din, alt du vil gjøre før du dør.

Hvor kan man se bloggerne på nett?

Bloggerne | TV 2 Play. Dessuten, hvor mange leser blogger i norge? Men Ipsos har delt noen tall med oss knyttet til bloggleserne. I følge deres siste måling av dette, så leser om lag 1,4 millioner av oss av og til en blogg. De fleste (70%) leser blogg på månedlig basis, mens ca en av ti, eller 150 000, er daglige blogglesere. Nesten 6 av 10 unge leser blogg, 2 av 10 over 60 år.

Hvem startet blogg no?

Men selv om Egmont sitter igjen med den minste delen av Nettavisen, er det nok til at Egmont nå inntar bloggtronen i Norge. Blogg.no er Norges desidert største bloggportal, med flere hundre tusen bloggere, og har i dag et effektivt samarbeid med Side2 som skal fortsette og i hvert fall ut 2018. Hvor langt skal et blogginnlegg være? 4.1 - Hvor langt skal et blogginnlegg være? Lengden bloggen din bør være vil avhenge av konkurransen for søkeordene du ønsker å rangere på. Er du i en bransje få bedrifter blogger i, kan et godt og informativt innlegg på 600 ord vil kunne være nok. Vi anbefaler å ligge på minst 1000 ord eller mer.

Hvor mye tjener en blogger i året?

Bloggere i Norge tjener alt fra ingenting til flere millioner kroner. De største bloggerne i Skandinavia tjener godt over 10 millioner kroner i året - på en blogg! Tilsvarende, hvor mange følgere må man ha for å bli sponset på instagram? Det er derfor alltid lurt å jobbe med å øke antall følgere. Når det er sagt så kan nesten alle og enhver tjene penger på Instagram, og man trenger ikke mer enn rundt 1 000 følgere for en del ulike firmaer synes det kan være interessant å betale deg litt for å få litt publisitet.

Hvor mange følgere på Instagram for å tjene penger?

Du trenger minst 5.000 følgere på Instagram og 370 sponsede innlegg i året for å generere over 1 million kroner herfra. Det kan være enklere enn du tror.

By Koller

Hvordan få video bakgrunn? :: Hva er Miniblogg?
Nyttige lenker