Hjem > H > Hva Er Miniblogg?

Hva er Miniblogg?

miniblogg.no er en rekrutteringsplattform til nye blogg.no. Dersom du er en populær blogger med mange sidevisninger på miniblogg.no, kan du bli rekruttert eller flyttet til blogg.no. Alle som søker om å blogge på blogg.no, må først ha «prøvetid» på miniblogg.no. Det er ikke mulig å tjene penger på miniblogg.no.

Les mer

Hvor ofte bør man blogge?

Viktig å blogge ofte

Hver gang du publiserer en artikkel åpner det seg nye muligheter for å øke trafikken inn til nettsiden, selge din tjeneste og bli synlig i søk. Med andre ord bør du blogge ofte!
Tilsvarende, hvordan tjene penger på bloggen din? Her er 6 måter du kan tjene penger på bloggen din, og hvilken måte jeg mener du bør satse på:

  1. Annonser.
  2. Sponsede innlegg/samarbeid.
  3. Affiliate.
  4. Selge tjenester.
  5. Selge dine egne onlinekurs.
  6. Selge dine egne produkter.
  7. 5 måter video hjelper til å bygge businessen din på

Hvordan lage en blogg gratis?

Slik kan du lage blogg gratis

  1. Velg et templat for bloggen. Tilpass designet på din blogg for å matche din stil.
  2. Velg et bloggnavn. Fremhev hva dine blogginnlegg vil handle om med et kreativt navn.
  3. Tilknytt ditt domene.
  4. Begynn å skrive innlegg.
  5. Publiser innlegg og gå live.
  6. Del dine innlegg.
Ta dette i betraktning, hvilke blogger er mest populære? Topplisten
  • mammapaahjul (5918)
  • bunny (3963)
  • docogdask (3102)
  • vibbedille (2364)
  • monicavederhus (2309)
  • spisogspar (2141)
  • idawulff (2117)
  • stineskoli (1820)

Og et annet spørsmål, hvordan lage en blogg på blogg no?

Det er heldigvis enkelt å lage en ny blogg på miniblogg.no, og alt du må gjøre er å gå til nettsiden, klikke på «Start bloggingen nå!» og logge inn med en Google-konto. Når du gjør dette oppdrettes bloggen din på noen få klikk, så kan du starte med å blogge. Hvordan avslutte en blogg? Avslutning: Alle blogginnlegg krever en god avslutning. Den skal oppsummere bloggen på en god måte. Det er her du skal implementere CTA moment. Altså det er her du skal få leseren til å ta kontakt, dele eller kommentere bloggen.

Så, hvorfor tjener bloggere penger?

Den første, og vanligste, er såkalt bannersalg på bloggene sine. Hver gang noen går inn på bloggen og ser banneret, får bloggeren betalt. Hvordan kan bloggere leve av inntekten sin? Det finnes andre måter å tjene penger på blogging også, slik som å poste affiliate-lenker, ha annonser på siden, delta på events og mye mer. Man får også betalt for visninger, men for de aller fleste vil dette være bare en marginal del av inntekten. Det er de sponsede oppdragene man i all hovedsak lever av.

Angående dette, hvordan tjene penger på some?

En av de mest utbredte metodene for å tjene penger i sosiale medier er sponsede innlegg. Her får influencere og andre profiler i sosiale medier betalt for å promotere produkter og bedrifter på profilene sine. Bedrifter er villige til å betale godt med penger for å bli eksponert hos de rette profilene.

By Marcel Vonallmen

Hvordan kan jeg lage en blogg? :: Hvordan få é på tastaturet?
Nyttige lenker