Hjem > H > Hvordan Se Norsk Tv I Utlandet Gratis?

Hvordan se norsk TV i utlandet gratis?

En VPN er et helt lovlig verktøy du kan bruke til å manipulere IP-adressen din slik at det framstår som du befinner deg i et annet land enn du faktisk gjør. Det gjør at du kan se Norsk TV i utlandet hvor du enn befinner deg i verden. En VPN-tjeneste fungerer slik at du kobler deg til en VPN-server i et annet land.

Les mer

Kan ikke se NRK med VPN?

Derfor kan du ikke se NRK i utlandet uten VPN

Du kan altså ikke se NRK i utlandet uten videre. Grunnen til dette er at NRK kun har lovlig tillatelse til å vise sitt innhold til personer som befinner seg innenfor landets grenser. Med en gang du beveger deg utenfor Norge vil det ikke være mulig å se NRK via internett.
Angående dette, hvordan se norsk tv utenfor eu? Ta med deg TV-pakka på ferie

Når du ferierer eller reiser utenfor landegrensene kan du bruke strømmetjenestene inkludert i RiksTV-abonnement og se norske nyheter, serier og sport på akkurat samme måte som du gjør hjemme i Norge.

Hvordan få flere apper på Philips TV?

Du kan finne flere apper på siden Apper som kan åpnes ved å klikke på Apper-ikonet på venstre side av Apper-raden. Du kan også legge til flere apper som favoritt fra Apper-siden. Alle appene er tilgjengelige i appen Philips TV- samling. Hvilke apper har Philips TV? Philips smart-TV-er

  • Netflix. Programmene og filmene som alle snakker om.
  • Youtube. Opplev det verden ser på, i enda bedre bildekvalitet på Android-TV-en fra Philips.
  • Apple TV+ Oppdag originale programmer og filmer på Apple TV+.
  • Rakuten TV. Fra kunstfilmer til storfilmer.
  • Amazon Prime.
  • Facebook Watch.
  • Disney+

Hvordan få tv2 Play på Philips TV?

Android TV og TV-boks 🤖

Android TV tilbys på et stort utvalg enheter, slik som Sony Smart TV, Philips Smart TV, TCL, Xiaomi Mi Box og Nvidia Shield. Du finner også TV 2 Play på din TV-boks fra Telia, Altibox, og Allente. Applikasjonen kan lastes ned via Google Play Store, dersom den ikke er forhåndsinstallert.
Kan man caste fra NRK? Splitter nytt NRK TV på Ipad

Eneste begrensning er at du ikke kan se live TV, noe som er tilgjengelig via den noe dyrere Apple TV. Den nye tjenesten er allerede tilgjengelig også for Android-brukere som vil benytte Chromecast, men da i en betaversjon som fungerer i ulik grad på ulike enheter.

Hvorfor får jeg ikke opp Chromecast ikonet?

Hvis Chromecast-enheten din er oppført, er den koblet til samme nettverk som Android-enheten. Hvis Chromecast-enheten din ikke er oppført, kan den være koblet til et annet nettverk enn Android-enheten. Gå til Googles brukerstøtte for å få hjelp til å bytte nettverk. Hvorfor logge seg inn på NRK? Innlogging hjelper oss rett og slett med å servere deg friskere og riktigere innhold på tvers av tjenester, dingser og plattformer. Dine bruksdata blir ikke delt med andre utenfor NRK. De brukes kun til å løfte frem aktuelt NRK-innhold, og du kan selv velge å slette profilen om du ønsker det.

Hvordan få TV i bobilen?

Har du Apple TV kan du streame TV i bobilen direkte fra appen.

  1. Med dekoder. Få tilgang til over 30 TV-kanaler via bakkenettet.
  2. Med kortleser. Kortleseren plugges rett inn i TV-en for direkte tilgang til bakkenettet.
  3. Med RiksTV-appen. Last ned på mobilen eller nettbrettet så har du alltid TV-en med deg.

By Avis Rater

Hvorfor får jeg ikke inn NRK TV? :: Hvordan få inn NRK på TV?
Nyttige lenker