Hjem > H > Hvordan Fungerer Klikk Og Hent?

Hvordan fungerer klikk og hent?

Via nettbutikken får kunden ved bruk av klikk-og-hent reservert varen i butikken. Kunden henter så den aktuelle varen i butikken. Dette er ikke bare effektivt, men sparer fraktkostnader. Spesielt hvis det er mindre varer vil fraktkostnaden utgjøre en betydelig andel av kjøpesummen.

Les mer

Hvor lang tid tar klikk og hent?

Kjøp varene dine på nett, så er de klare til henting innen 2 timer. Med klikk og hent kan du enkelt kjøpe varene dine på nett og hente de i ditt lokale varehus etter kort tid. Betalingen gjør du på nett slik at du raskt kan hente varene dine i butikken. Du kan også spørre er klikk og hent bindende? Alle varer som selges er godkjent for bruk i Norge. Det følger med bruksansvisning på alle produkter som krever dette. Ved Click&Collect (reservasjon på nett, hent i POWER-butikk), er avtalen bindende fra det øyeblikket ordren betales i butikken. Click&Collect anses å være et butikkjøp, ikke et nettkjøp.

Følgelig, kan andre hente klikk og hent?

Kan noen andre hente varene for meg? Det er helt ok, men av praktiske hensyn ser vi helst at vedkommende som har mottatt SMS meldingen kommer. Du kan også spørre hvordan bestille varer fra vinmonopolet? Bestilling. Bestill varer i nettbutikken eller ring vårt kundesenter på telefon 22 01 50 00. Skal du ha selskap, rår vi deg til å bestille varer minst ei veke før.

Kan man bestille fra rusta?

Vi legger ikke varer til siden på Rusta, for at alle våre kunder skal får samme mulighet å handle det de søker. Eneste unntaket er utbytte av vare i forbindelse med reklamasjon. Har dere netthandel? Nei, vi har ingen netthandel på Rusta. Angående dette, hvor lenge holder kitchen av varene? Hvor lang bytterett har jeg på varer jeg har kjøpt? Vi har åpent kjøp i 30 dager - med kvittering får du pengene igjen, ellers er det tilgodelapp som gjelder.

Deretter, hvor mye koster klikk og hent ikea?

Ikea har ellers et vell av leveringsløsninger ved siden av klikk og hent, og kan sende småvarer i posten for rundt 50 kroner, til døren for fra 160 kroner - eller ved ekspressfrakt for større ting - fra 600 kroner. Hvordan hente varer på IKEA? Du kan bestille hjemmefra eller på farten og hente tingene på varehuset når varene er klare. Nå får du som IKEA Family-medlem rimeligere Klikk og hent-priser. Her kan du lese mer om hvordan tjenesten fungerer og priser for tjenesten.

Så, når kan man kreve pengene tilbake?

Klagefristen er to eller fem år. Du har alltid to års klagefrist (reklamasjonstid) når du kjøper noe av en profesjonell selger. For varer som ved vanlig bruk er ment å vare mye lenger, kan du klage i fem år.

By Leigha Colamarino

Hvordan funker Klikk og hent? :: Hvordan sjekke Trumf-bonus?
Nyttige lenker