Hjem > H > Hvordan Sjekke Trumf-Bonus?

Hvordan sjekke Trumf-bonus?

Last ned Trumf-appen og få innsikt i ditt klimaavtrykk!

I Trumf-appen kan du holde deg oppdatert på din Trumf-saldo og bruke oppspart Trumf-bonus når og hvordan du vil. Du kan også laste ned digitale kvitteringer og få spennende innsikt i ditt kosthold og klimaavtrykk.

Les mer

Hva betyr trippel bonus?

Vi som ønsker å spare mest mulig på matvarehandelen vil gjerne handle når det er billigst. Dersom du pleier å handle i Norgesgruppens butikker, er det ekstra lønnsomt å benytte seg av Trippel-Trumf - da får du 3% bonus (og bruker du Trumf VISA får du 4% bonus). Også, når er det trippeltrumf i 2021?

ÅrMånedDato
2020November12
2020Desember3
2021Januar14
2021Februar11

Hva er Trippel Trumf torsdag?

På torsdag er det Trippel-Trumf! Da lønner det seg å handle ekstra mye hos Joker. På torsdager med Trippel-Trumf får nemlig alle Trumf-medlemmer hele 3% bonus på alle dagligvarer. Folk spør også kan man bruke amex på kiwi? Betalingsformer i NorgesGruppens butikker i dag

American Express og Diners kan det også betales med i de fleste butikker. Du kan benytte mobilbetaling (Apple Pay og Google Pay) eller du kan betale med oppspart Trumf-bonus som du har aktivert i profilen din.

Ta dette i betraktning, hva er kiwi pluss bonus?

Med KIWI PLUSS får du 15 % Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt, og 1 % Trumf-bonus på alle andre dagligvarer du handler hos KIWI og Trumf sine partnere. Ei krone her og ei krone der – slikt blir det penger av. Hva betyr trippel Trumf? Trippel-Trumf Torsdag!

Da får du som Trumf-medlem hele 3 % Trumf-bonus på alt du handler hos KIWI, SPAR, Joker, MENY, Jacob's, CC mat, Nærbutikken og Gigaboks*.

Hvor mye koster Trumf kort?

Det er GRATIS å bli medlem og du sparer enkelt med ditt bankkort. Du kan også spørre hva er viatrumf? ViaTrumf gir Trumf-bonus på netthandel, og er et tilbud til alle Trumf-medlemmer. Å bruke ViaTrumf koster ingenting og er helt uforpliktende. Det er kun en mulighet for deg som Trumf-medlem til å spare enda mer bonus. Handler du med ViaTrumf, får nettbutikken beskjed om at du er Trumf-medlem.

Derav, når er det trippeltrumf 2022?

Men hvor ofte er Trippel-Trumf egentlig? Det pleier å dukke opp en gang i måneden. Torsdag 13. januar 2022 er en slik dato, så da bør man kjøpe inn alt av varer som tåler oppbevaring, her er en liste med trippel trumf 2022 datoer.

By Amory

Hvordan fungerer klikk og hent? :: Hvordan bruke Trumf i butikk?
Nyttige lenker