Hjem > H > Hva Er 12 Garanti?

Hva er 12 garanti?

Byggsikkerhetsgaranti – etter Bustadoppføringslova §12 (Bul§12) I henhold til Bustadsoppføringslova plikter entreprenøren å stille en garanti som skal gjelde både under oppføringstiden og i 5 år etter overtakelsen (reklamasjonstiden).

Les mer

Derav, hvem kan stille garanti etter bustadoppføringslova?

Selger eller entreprenør er i henhold til bustadoppføringslova §12 forpliktet til å stille en garanti for byggeperioden og de påfølgende 5 år etter overtakelse. Dersom bolig eller fritidsbolig oppføres på forbrukerens/byggherrens tomt, skal garantien utgjøre 10 % av kontraktssummen i byggeperioden. Hva er husleiegaranti? En leiegaranti, også kjent som depositumsgaranti og husleiegaranti, er en garanti som stilles av en tredjepart som et alternativ til depositum ved leie av bolig. Tredjeparten kan være leietakerens arbeidsgiver, et familiemedlem, eller NAV, men mest vanlig er å kjøpe en leiegaranti fra et forsikringsselskap.

Man kan også spørre hva er en bankbekreftelse?

En bankbekreftelse er en bekreftelse på eksempelvis kundeforhold, saldo og betalingserfaring. Hva er Skattetrekksgaranti? Ifølge § 5-12 i skattebetalingsloven skal alle bedrifter som betaler lønn og pensjon, trekke skatt på ansattes inntekt, før de utbetaler lønn. En skattetrekksgaranti er en garanti som sikrer at dette forskuddstrekket blir innbetalt til kemneren, til tross for at bedriften ikke har rukket å gjøre dette innen termindato.

Derav, hva er simpel kausjon?

Simpel kausjon er den mest vanlige formen for kausjon. Om du stiller som simpel kausjonist vil ikke kreditor kreve deg for penger før de har prøvd absolutt alt for å få hovedskyldneren til å betale. Kreditor vil altså ikke gå til deg før det er klart at skyldneren rett og slett ikke evner å gjøre opp for seg. Hvordan få ut depositum DNB? Logg inn i nettbanken. Gå til "Dagligbank og lån" og velg "Avslutte konto". Velg "Avslutte depositumskonto".

Og et annet spørsmål, hvem avslutter depositumskonto?

Både utleier og leietaker kan avslutte depositumskontoen. Kan man låne penger til depositum? Et depositumslån er et lån der det ikke kreves sikkerhet for pengene man låner. Lånet får dermed en høyere rente enn det man får ved boliglån, der boligen settes som pant for lånebeløpet. Har man ikke oppsparte midler til depositum eller ikke ønsker å bruke av disse, kan man ta opp et depositumslån.

Og et annet spørsmål, hvor lenge varer et løyve?

november 2020. Det er fastsatt overgangsordninger for disse løyvene. For selskapsvognløyver og løyver for transport for funksjonshemmede tilknyttet kjøretøy registrert for inntil åtte personer i tillegg til førersetet og som er gyldige på det tidspunkt når det nye regelverket trer i kraft, gjelder til 1. november 2022.

By Heimer

Hva gjør man når fjernkontrollen ikke virker? :: Hva må til for å få bankgaranti?
Nyttige lenker