Hjem > H > Hvordan Fungerer Wi-Fi Anrop?

Hvordan fungerer Wi-Fi anrop?

WiFi Tale tar i bruk muligheten til å sende data over trådløst nettverk ved at lydinformasjonen sendes som datapakker. Dette betyr at steder hvor det ikke er mobildekning, men har innlagt fast bredbånd vil du kunne bruke mobilen som normalt så lenge den er tilkoblet det trådløse nettverket.

Les mer

Du kan også spørre hvordan aktivere wi-fi anrop?

Gå til Innstillinger > Telefon > Wi-Fi-anrop og sjekk at Wi-Fi-anrop er slått på. Er Wi-Fi anrop gratis? Det betyr at du kan ringe og sende SMS via trådløst nett. WiFi Tale koster ikke noe ekstra, og du bruker ikke av din inkluderte mobildata.

Hvorfor Wi-Fi anrop?

Med WiFi Tale kan du ringe og sende meldinger uten mobildekning, så lenge du er koblet til et trådløst nettverk. Det koster ikke noe ekstra, og spiser ikke av datakvoten din. Hvilke telefoner har Wi-Fi tale?

APPLEHar 4G TaleHar WiFi Tale
Samsung Galaxy A12JaJa
Samsung Galaxy A12 2021JaJa
Samsung Galaxy A20eJaJa
Samsung Galaxy A22 4GJaJa

Ta dette i betraktning, hvordan ringe med wi-fi tale?

Slå på Wi-Fi-anrop

  1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Mer. Innstillinger.
  3. Trykk på Anrop.
  4. Trykk på Wi-Fi-anrop. Hvis du ikke ser dette alternativet, er det fordi operatøren din ikke støtter denne funksjonen. Enkelte operatører lar deg bruke Wi-Fi-anrop uten mobildekning.
Folk spør også hvordan ringe gratis til utlandet? Slik ringer du gratis til utlandet

Du trenger bare tilgang til internett og en telefoni-app. Du kan for eksempel bruke Google Hangouts, Facebook Messenger, Skype, WeChat eller Viber.

Kan du ringe uten dekning?

– Men for å ringe til 112 utenfor det mobilnettet en er kunde i må en enten ta ut sim-kortet, eller slå av og på telefonen og ringe 112 før en taster PIN-koden, sier Aarsæther. Dette gjelder kun 112, og ikke 110 og 113. Har Telia Wi-Fi tale? I fjor sommer lanserte Telenor WiFi-tale til sine kunder. Nå kommer Telia etter og tilbyr samme løsning til eiere av iPhone 6/Plus, iPhone 6s/Plus, iPhone 7/Plus og iPhone SE.

Hva er Telenor VoLTE?

4G Tale som teknisk heter VoLTE (Voice over LTE) og er en ny teknologi som tar i bruk 4G-nettet til tale. Det foregår ved at lydinformasjonen sendes som datapakker, ikke ulikt hvordan IP-telefoni og Skype-samtaler fungerer.

By Spencer

Hva er LAN tilkobling? :: Hvordan fungerer en vannstopper?
Nyttige lenker