Hjem > H > Hvem Ejer Mobilepay?

Hvem ejer MobilePay?

MobilePay er en dansk applikation til betaling med betalingskort via smartphone. Applikationen blev udgivet den og er udviklet og ejet af Danske Bank.

Les mer

Deretter, kan man svindle med mobilepay?

Hos Mobilepay forsikrer man, at app'en ikke har nogen sikkerhedsbrist, men at man kan blive snydt, hvis man ikke er påpasselig over for fremmede, der mangler penge. - Der er ikke noget her i verden, der er 100 procent sikkert. Det gælder også Mobilepay. Kan man få en konto i Sverige? Du har ret til at åbne en konto i en bank i Sverige, hvis du kan identificere dig og banken således kan kontrollere din identitet. Banken kan ikke kræve at du har et svensk personnummer eller en adresse i Sverige.

Også, hvordan betaler man med swish?

Swish er et mobilt betalingssystem i Sverige. Tjenesten blev lanceret i 2012 af seks store svenske banker. Den havde 6,5 millioner brugere i september 2018. Tjenesten fungerer gennem en smartphone, hvor brugerens telefonnummer er koblet til en bankkonto, sådan at det er mulig at overføre penge. Så, hvordan betaler man til et iban-nummer? Modtagerkontoens IBAN (International Bank Account Number) skal oplyses. Betalingen skal laves i euro. Afsender og modtager deles om omkostningerne, så hver betaler egne bankgebyrer. Afsenders og modtagers bank skal kunne ekspedere betalingen uden manuel behandling.

Dessuten, hvordan kan jeg overføre penge til udlandet?

Overførsel til udlandet i Mobilbank

  1. Start med at logge på Mobilbank.
  2. Tryk på 'Hjem' nederst.
  3. Tryk på 'Betal til udlandet' øverst i højre hjørne.
  4. Vælg den konto pengene skal overføres fra.
  5. Udfyld alle de resterende felter.
  6. Du skal ikke udfylde 'Bankens Bankkode', når du bruger IBAN-nr.
Så, hvordan betaler jeg til et iban nr? IBAN og SWIFT/BIC

Ønsker du at modtage en betaling fra udlandet, skal du oplyse IBAN-nummeret på din konto og Danske Banks SWIFT-adresse. IBAN i Danske Bank er på 18 tegn og består af landekode (DK), kontrolnummer (2 tegn), registreringsnummer (4 tegn) og kontonummer (10 tegn).

Kan man bruge MobilePay med udenlandsk nummer?

Ja, du kan godt få MobilePay, hvis du har en udenlandsk adresse. Du skal blot have et dansk NemID/MitID, en dansk bank, CPR-nummer og et dansk mobilnummer. Hvad koster det at have en PayPal-konto? PayPal er gratis at oprette og betale med. Dog ikke hvis du handler i udlandet eller betaler i udenlandsk valuta. Der er ingen gebyrer, hvis du bruger din saldo til at overføre penge i DKK til venner og familie i Danmark. Du kan dog blive pålagt gebyr for andre betalinger.

Hvad koster det at betale med PayPal?

PayPal opkræver ikke gebyrer for at overføre penge via tjenesten (medmindre der kræves en valutaomregning, betalingen sendes via tjenesten Samlet betaling, eller hvis afsenderen betaler gebyret som en del af en privat betaling (i modsætning til en erhvervsbetaling)).

By Lannie Agredano

Er det forskjellige tegnspråk? :: Kan man bruge vipps i Danmark?
Nyttige lenker