Hjem > K > Kan Man Bruge Vipps I Danmark?

Kan man bruge vipps i Danmark?

Vipps er den norske ækvivalent til MobilePay Online i Danmark.

Les mer

Ta dette i betraktning, kan man bruge mobilepay til norge?

Ja, hvis du sender til en anden dansk MobilePay-bruger med et dansk telefonnummer, et dansk kredit- eller debetkort og en dansk bankkonto tilknyttet sin MobilePay. Vær opmærksom på, at din teleudbyder kan opkræve ekstra for brug af datatrafik i udlandet. Angående dette, hvad hedder mobilepay i norge? Fakta om Vipps:

Vipps er den mest populære betalingsapp i Norge med næsten 2,6 millioner brugere. Det svarer til 49 procent af den samlede befolkning og 60 procent af kundegrundlaget. Vipps har mellem 300.000 og 350.000 transaktioner om dagen. Over 80.000 Danske Bank-kunder benytter Vipps.

Ta dette i betraktning, kan man mobilepay til vipps?

Efter fusion med norske Vipps og finske Pivo dropper Mobilepay sin egen populære platform og skifter ham til Vipps. Mobilepay er voldsomt populært herhjemme og levnede ikke konkurrenten Swipp en chance, da de forsøgte at tage kampen op mod Danske Banks betalingsløsning. Du kan også spørre kan danskere få swish? Det betyder at du som Dansk butik kan benytte dig af Swish ved hjælp af Quickpay's certifikat. For at kunne bruge Swish gennem Quickpay skal du have en Svensk bankkonto hos en af banker som understøtter Swish dirkete.

Hvordan overfører jeg penge til Norge?

Du kan foretage en SEPA-betaling til en konto i et af EU-/EØS-landene.

  1. En kontooverførsel på tværs af landegrænserne afvikles inden for én bankdag. Hvis du sender betalingen inden kl 13.30, er den fremme i modtagers bank samme dag.
  2. Du skal anvende IBAN kontonummer samt gebyrkoden SHA.
Kan jeg få Swish som dansker? Swish kræver en svensk bankkonto (Nordea og Danske Bank kan hjælpe), og Swish fungerer kun ift svenske kroner (SEK). Dvs at du tager imod svenske kroner og får udbetalt svenske kroner.

Hvad er forskellen på PayPal og MobilePay?

PayPal har lanceret deres betalingstjeneste i Europa - herunder Danmark. Mange kender måske PayPal bedst som betalingsmiddel når de handler på hjemmesider, som eBay og lignende. Men PayPal er nu klar med en ny betalingstjeneste, der er en konkurrent til MobilePay. Deretter, er der mobilepay i usa? Det er ikke kun i Danmark, at vi har en yderst populær mobilbetalingstjeneste. USA har sin egen udgave, startet af landets største teleselskaber og støttet af nogle af de største banker.

Kan man MobilePay til Swish?

Få Mobilpay på svensk

Som sagt er Swish Sveriges pendant til MobilePay, og herunder viser vi dig, hvor let det er at sætte Swish op, så du hurtigt kan komme i gang. Læs med. Du kan nu aktivere/enable Swish, og er klar til at modtage betalinger med Swish i din webshop.

By Spark

Hvem ejer MobilePay? :: Hvor mange land i verden snakker spansk?
Nyttige lenker