Hjem > E > Er Izettle Godkjent?

Er iZettle godkjent?

Gratisversjonen iZettle Go dekker de grunnleggende kassasystem-funksjonene, men tilfredsstiller ikke skattemyndighetenes krav. Dersom du er bokføringspliktig trenger du derfor betalingsversjonen iZettle Go PLUS.

Les mer

Følgelig, hva koster et kassasystem?

Et månedlig abonnement på 279 kroner gir deg et kassasystem som er godkjent for bokføringspliktige. Fordeler: Gratis kassasystem, kan oppgraderes til betalingsversjon som tilfredsstiller skattemyndighetenes krav. Følgelig, kan en betale med vipps på kiwi? I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag.

Så, kan man vippse på rema?

Det skal være enkelt å betale for varene dine, selv om du har glemt lommeboka hjemme. Derfor har Vipps og REMA 1000 inngått et samarbeid og lansert mobilbetaling i alle våre butikker. Hvordan betale med mobilen i butikken? Med Google Pay slipper du å taste PIN

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.

Hva kreves som Kvitteringssystem for serveringssteder?

Kunder skal få kassalapp som kvittering, eller beløpet skal være synlig på displayet. Alle korreksjoner på kassaapparatet skal dokumenteres. Inngangspenger kan dokumenteres med forhåndsnummererte billetter. Menyer/prislister skal dokumentere prisene og oppbevares. Hvordan lage en kvittering? Dette skal med for at en kvittering regnes som gyldig.

  1. Kvitteringsnummer: Et nummer som gjør transaksjonen sporbar.
  2. Tidspunkt for når kvitteringen er skrevet ut.
  3. Tidspunkt og sted for levering av ytelsen.
  4. Selgers navn, adresse og/eller organisasjonsnummer.
  5. Varespesifikasjon og betalingsmiddel.

Så, har man krav på kvittering?

Det finnes en rekke krav for at en kvittering skal være gyldig. Det skal blant annet stå hva som er kjøpt og hvem som har solgt varen, hvordan varen er betalt for, dato for kjøpet, organisasjonsnummer til selger og et kvitteringsnummer slik at transaksjonen er sporbar i et kassessytem. Angående dette, hvordan fungerer oppgjør på vipps? Vipps regner automatisk ut oppgjøret og sier i fra hvem som skal betale hvem. Du har hele tiden oversikt over utlegg. I tillegg ser du hvem som har gjort opp for seg - eller ikke. Du kan også minne noen på at de skylder deg penger, hvis du synes det tar for lang tid.

Hvordan får jeg kvittering fra Vipps?

Appen tar vare på din betalingshistorikk, og du finner alle kvitteringene dine her:

  1. Trykk på «Kjøp» også på «Historikk»
  2. Velg betalingen som du vil se kvittering på
  3. Kvitteringen vises på en egen side.

By Lyontine Siptak

Hva gjør virus med pcen? :: Hva er Kassaloven?
Nyttige lenker