Hjem > H > Hvordan Koble Izettle Til Iphone?

Hvordan koble iZettle til iPhone?

Hvordan koble til din iZettle terminal

  1. Skru på kortleseren. Skru på kortleseren ved å trykke inn den svarte av/på-knappen på venstre side av terminalen.
  2. Aktiver bluetooth på kortleseren.
  3. Aktiver bluetooth på din iOS-enhet (iPhone/iPad/iPod touch)
  4. Bekreft sammenkobling på kortleseren.
  5. Bekreft sammenkoblingen på iOS-enheten.

Les mer

Hvor mye tar iZettle?

Med iZettle betaler du 1,75 % av salgssummen i gebyr, uansett hvilket kort kunden benytter. Ta dette i betraktning, hvordan bruke zettle? Åpne og stenge kassasystemet

  1. Logg på appen via Zettle-kontoen din (hovedkontoen eller en medarbeiderkonto).
  2. Gå til Kassasystem på menyen, og trykk på Åpne kassen.
  3. Tast inn vekslepengebeløpet du har i kassen.

Følgelig, hvor mye koster det å bruke izettle?

iZettle GoiZettle Go Kassasystem
Godkjent av skatteetaten
NeiJa
Abonnement
0 kr279 kr eks mva
Hvordan lade Zettle? Zettle Reader 2 kan lades ved å koble den til via en USB-kabel til en USB-strømadapter. Sørg for at den er koblet til skikkelig i leseren og i USB-strømadapteren eller datamaskinen. En indikator ved siden av ladeporten i Reader 2 vil starte å lyse og indikere at leseren lader. Rød = lader, grønn = ladingen fullført.

Hva koster det å leie betalingsterminal?

Betalingsterminalen selges billig og har en standardpris på kr. 799, men kan gjennom noen av deres samarbeidspartnere anskaffes til kr. 399. Selve appen er gratis å ha, og bruker du ikke terminalen løper det ingen kostnader, i motsetning til leieavtaler på tradisjonelle betalingsterminaler. Hvordan restarte en bankterminal? For å restarte betalingsterminalen, går du til Menyvalg 5 Administrer, 4 Slett og restart og 1 Restart terminal. For å skru av betalingsterminaler som ikke er tilkoblet strøm, holder du den røde knappen inne i fem sekunder. Er terminalen tilkoblet strøm, må den kobles fra.

Er iZettle godkjent?

Gratisversjonen iZettle Go dekker de grunnleggende kassasystem-funksjonene, men tilfredsstiller ikke skattemyndighetenes krav. Dersom du er bokføringspliktig trenger du derfor betalingsversjonen iZettle Go PLUS. I forhold til dette, er vipps godkjent kassasystem? Bankterminal og betalingsløsninger på mobil

En bankterminal er i seg selv ikke et kassasystem. Det finnes imidlertid mange leverandører som tilbyr integrerte løsninger for kassasystem og bankterminal. Heller ikke betalingsløsninger på mobil (for eksempel Vipps) kan i seg selv erstatte kravet til kassasystem.

Hva er Kassaloven?

Fra 1. januar 2017 er det bare tillatt å selge kassasystem som tilfredsstiller kravene i kassasystemlova og kassasystemforskrifta. Bokføringspliktige har frist til 1. januar 2019 med å oppgradere sine kassasystem eller anskaffe nytt system.

By Averi Gendi

Hvordan få kabal på Windows 10? :: Hvordan slette bilder på iPhone og ikke på iCloud?
Nyttige lenker