Hjem > E > Er Vipps Godkjent Kassasystem?

Er vipps godkjent kassasystem?

Bankterminal og betalingsløsninger på mobil

En bankterminal er i seg selv ikke et kassasystem. Det finnes imidlertid mange leverandører som tilbyr integrerte løsninger for kassasystem og bankterminal. Heller ikke betalingsløsninger på mobil (for eksempel Vipps) kan i seg selv erstatte kravet til kassasystem.

Les mer

Hvordan fungerer iZettle?

Med iZettle-kortleseren kan du ta imot betalinger med debetkort og kredittkort fra MasterCard, Visa, American Express, Maestro, V Pay, Visa Electron, JCB og Diners Club. Du kan ta imot både norske og utenlandske kort, men du kan ikke ta imot betalinger med BankAxept-delen av norske kort. Hvor mye koster det å bruke iZettle?

iZettle GoiZettle Go Kassasystem
Godkjent av skatteetaten
NeiJa
Abonnement
0 kr279 kr eks mva

Deretter, hvordan sette opp izettle?

Hvordan koble til din iZettle terminal

  1. Skru på kortleseren. Skru på kortleseren ved å trykke inn den svarte av/på-knappen på venstre side av terminalen.
  2. Aktiver bluetooth på kortleseren.
  3. Aktiver bluetooth på din iOS-enhet (iPhone/iPad/iPod touch)
  4. Bekreft sammenkobling på kortleseren.
  5. Bekreft sammenkoblingen på iOS-enheten.
Hva er Kassaloven? Fra 1. januar 2017 er det bare tillatt å selge kassasystem som tilfredsstiller kravene i kassasystemlova og kassasystemforskrifta. Bokføringspliktige har frist til 1. januar 2019 med å oppgradere sine kassasystem eller anskaffe nytt system.

Når må man ha kassasystem?

Hvem må ha kasseapparat som oppfyller Kassasystemlova som trer i kraft 01.01.2019? Fra 1. januar 2019 må alle bokføringspliktige som har kontantsalg ha et kassaapparat som følger loven. Hva koster det å leie betalingsterminal? Betalingsterminalen selges billig og har en standardpris på kr. 799, men kan gjennom noen av deres samarbeidspartnere anskaffes til kr. 399. Selve appen er gratis å ha, og bruker du ikke terminalen løper det ingen kostnader, i motsetning til leieavtaler på tradisjonelle betalingsterminaler.

Hvordan lade Zettle?

Zettle Reader 2 kan lades ved å koble den til via en USB-kabel til en USB-strømadapter. Sørg for at den er koblet til skikkelig i leseren og i USB-strømadapteren eller datamaskinen. En indikator ved siden av ladeporten i Reader 2 vil starte å lyse og indikere at leseren lader. Rød = lader, grønn = ladingen fullført. Når skal kvittering skrives ut til kunden? Etter forskriften § 5-3-2a første ledd skal det alltid skrives ut kvittering når beløpet som registreres på kassaapparatet ikke er lett synlig. Verken kassasystemlova eller kassasystemforskrifta har krav til at et kassasystem skal ha et display.

Hva kreves som Kvitteringssystem for serveringssteder?

Kunder skal få kassalapp som kvittering, eller beløpet skal være synlig på displayet. Alle korreksjoner på kassaapparatet skal dokumenteres. Inngangspenger kan dokumenteres med forhåndsnummererte billetter. Menyer/prislister skal dokumentere prisene og oppbevares.

By Gery

Hvilke regler gjelder for dokumentasjon av kontantsalg? :: Hva følger med iPhone SE?
Nyttige lenker