Hjem > H > Hvordan Kan Jeg Se Hva Jeg Har Likt På Facebook?

Hvordan kan jeg se hva jeg har likt på Facebook?

Siden finner du ved å gå inn på tidslinjen din og deretter trykke på «aktivitetslogg», som du finner rett under oppslagsbildet ditt: Derfra kan du se alt du har foretatt deg.

Les mer

Dessuten, hvordan liker på instagram?

Lik og kommenter. Rett under bildet har du et hjerteikon og en samtaleboble. Ved å trykk på hjertet «Liker» du bildet. Gjør du det vil alle andre se at du har likt bildet – og vedkommende som har postet bildet vil få et varsel om at du liker bildet. Også, hvordan se hva du har kommentert på instagram? Når du går inn på Instagram, kommer du direkte til nyhetsfeeden der alt andre har lagt ut dukker opp. For å se hva andre har likt og kommentert, trykk på hjertet nederst, nesten helt til høyre på skjermen. Så trykker du på «Følger» øverst til venstre på skjermen.

Deretter, hvordan finne likte videoer på facebook?

Hvor kan jeg se bilder og videoer jeg nylig har likt?

  1. Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din.
  2. Tap in the top right, then tap Your activity.
  3. Trykk på Samhandlinger og deretter på Liker.
  4. Trykk på innlegget eller videoen du vil vise.
Kan man se hva man har likt på Instagram? Slik ser du på likte innlegg på Instagram 2021

Trykk på profilikonet nederst til høyre i Instagram-appen. Trykk på menyen (hamburgerikon) øverst til høyre og velg Innstillinger. Gå til Account og trykk Posts you've liked.

Og et annet spørsmål, hva betyr rød prikk på instagram?

Rød prikk. Hvis du bruker flere Instagram-kontoer, kan du merke en rød prikk ved siden av Instagram-brukernavnet ditt i DM-er. Det betyr at en annen Instagram-konto har uleste varsler. Hvis du trykker på brukernavnet, kan du enkelt bytte mellom flere kontoer rett fra chattelisten. Tilsvarende, hvordan slutte å følge på instagram? På profilsiden din, under brukernavnet ditt, klikk "Neste". Dette vil få opp en liste over personene du følger på Instagram. Du vil nå se et "Neste"-vindu. Her finner du brukeren du vil slutte å følge.

Hvordan ikke se likes på Insta?

Skjule antall likerklikk som andre får:

  1. Trykk på menneskefiguren eller på profilbilet ditt.
  2. Trykk på de tre strekene øverst til høyre.
  3. Trykk på tannhjulet (innstillinger).
  4. Velg Personvern og deretter Innlegg.
  5. Trykk på knappen for «Skjul antall likerklikker og visninger».
Hva betyr papirflyet på Instagram? Hvis du kommer over en morsom video ønsker du kanskje å dele den med venner eller bekjente på Instagram. Trykk da på papirfly-ikonet, og det vil komme opp forslag til hvilke kontoer på instagram du kan sende videoen til.

Hva betyr den blå prikken på Instagram?

Et verifiseringsmerke er et merke som vises ved siden av navnet til en Instagram-konto i søk og på profilen. Det betyr at Instagram har bekreftet at en konto er den autentiske tilstedeværelsen til den offentlige personen, kjendisen eller merken den representerer.

By Riggins

Hva er profesjonell konto Instagram? :: Hvordan oppgir man en geografisk posisjon?
Nyttige lenker