Hjem > H > Hvordan Koble På Airpods?

Hvordan koble på AirPods?

Koble AirPods og AirPods Pro til iPhone

  1. Gå til Hjem-skjermen.
  2. Med AirPods i ladeetuiet åpner du ladeetuiet og holder det ved siden av iPhone.
  3. Trykk på Koble til.
  4. Hvis du har AirPods Pro eller AirPods (3.
  5. Hvis du har AirPods Pro, AirPods (2.
  6. Trykk på Ferdig.

Les mer

Hvordan se hvor mye strøm Airpodsa har?

Åpne etuilokket med AirPods inni, og hold etuiet nært iPhone, iPad eller iPod touch. Vent noen sekunder for å se ladestatusen til AirPods. Du kan også sjekke ladestatusen til AirPods med Batteri-widgeten på iPhone, iPad eller iPod touch. Ladenivået for etuiet vises bare når minst én AirPod er i etuiet. Deretter, hvordan funker airpods? Hver AirPod har en mikrofon, slik at du kan ringe og bruke Siri. Som standard er innstillingen for Mikrofon satt til Automatisk, slik at begge AirPods kan brukes som mikrofon. Hvis du bruker én AirPod, brukes denne som mikrofon. Du kan også angi at innstillingen for Mikrofon skal være Alltid venstre eller Alltid høyre.

Hvor mye koster 1 AirPod?

AirPodsAppleCare+-avgift (pr. hendelse)Avgift utenom garantien
AirPods (3. generasjon)290 NOK749 NOK hver
AirPods290 NOK749 NOK hver
Ladeetui290 NOK649 NOK
Trådløst ladeetui290 NOK749 NOK
Hvem eier AirPods? AirPods er et sett trådløse Bluetooth-hodetelefoner produsert av Apple. De ble lansert den 13. desember 2016. AirPods kommer sammen med et ladeetui, som lader AirPods trådløst.

Hvorfor får jeg ikke koblet til AirPods?

Hvis du ikke kan koble til iPhone, iPad eller iPod touch

Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader. For å være sikker på at Bluetooth er på, går du til Innstillinger > Bluetooth. Hvis AirPods er tilkoblet, må du forsikre deg om at de er valgt som lydenhet.
Kan ikke koble til AirPods? Hvis AirPods ikke kobles til, kan du trykke og holde på konfigureringsknappen på baksiden av etuiet. Hold inne konfigureringsknappen til statuslampen kontinuerlig blinker hvitt, oransje og så hvitt igjen. Åpne etuiet med AirPods inni, og hold det like ved iPhone. Følg trinnene på skjermen til iOS-enheten.

Du kan også spørre hvordan reset airpods?

Mens lokket er åpent, trykker du på og holder inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i omtrent 15 sekunder, til statuslyset blinker gult og så hvitt. (Når du tilbakestiller AirPods, blir innstillingene for AirPods også tilbakestilt. Derav, hvor lenge varer strømmen på airpods? Med effektiv strømstyring og lavt strømforbruk sørger W1-chipen for at AirPods gir opptil fem timer lyttetid på én lading. De er dessuten laget for å holde tritt med deg, takket være ladeetuiet som kan lade dem opp flere ganger og gi mer enn 24 timers batteritid.

Hvor lenge varer batteriet på AirPods?

Når du er inne i ladeetuiet, AirPods blir mer eller mindre fulladet i løpet av 15 minutter. Etter at det har gått 15 minutter, har du omtrent 3 timers batterilevetid på AirPods. Sett dem inn for en kortere tid, for eksempel fem minutter, så får du rundt 60 minutter med batterilevetid før de går tom for juice igjen.

By Evelyn Estalis

Hvordan slette en app helt? :: Hvordan spore AirTag?
Nyttige lenker