Hjem > H > Hvordan Spore Airtag?

Hvordan spore AirTag?

Hvis du tror at noen bruker en AirTag eller en annen objektsporer til å spore posisjonen din, kan du skanne for å prøve å finne den. Hvis appen registrerer en AirTag eller en kompatibel objektsporer som er nær deg i minst ti minutter, kan du spille av en lyd for å finne den.

Les mer

Hvor langt rekker AirTag?

Der AirTag stanser på omtrent 25 meter, rekker Samsungs brikke godt over 80 meter. Ta dette i betraktning, hvordan koble airtag til iphone? Konfigurere AirTag med iPhone eller iPad

  1. Hold AirTag -en i nærheten av iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Velg nå et elementnavn fra listen som vises.
  3. Når du har navngitt AirTag, trykker du på Fortsett.
  4. Trykk deretter på Fortsett igjen for å registrere AirTag med Apple -ID -en din.
  5. Trykk nå på Ferdig.

Hvor lenge varer en AirTag?

AirTag kommer med et standardbatteri som varer i opptil et år og er enkelt å bytte ut. iPhonen din forteller deg når det er på tide å sette inn et nytt. Hva er AirTag nøkkelring? Nøkkelring med lærbeskyttelse til Apple Med AirTag på en nøkkelring kan du enkelt feste den til en veske eller nøkkelring. Dekk til Apple AirTag med glitrende steiner på den. Skallet har nøkkelring, slik at du enkelt kan feste AirTag til en veske eller nøkkelring.

Hvor er på iPhone?

Slik slår du på Hvor er? for iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Hvis du vil at familie og venner skal vite hvor du er, kan du slå på Del posisjonen min.
  4. Trykk på Finn [enhet], og slå deretter på Finn [enhet].
Folk spør også er airtag vanntett? For alle iPhone 11 telefoner og nyere byr også Apple AirTag på ekstra presis sporing takket være U1-chipen i telefonen. Sporingsbrikken er i tillegg vanntett og bruker et CR2032-batteri for opptil 1 års batteritid.

Hvor er ?- Nettverket?

Hvor er?-nettverket er et dugnadsbasert nettverk med mange hundre millioner Apple-enheter som bruker Bluetooth-tilkobling for å finne mistede enheter eller enheter i nærheten og melde fra om den omtrentlige posisjonen til eieren av enheten. Kan ikke koble til AirTag? Hvis du ikke får konfigurert AirTagen

Vent opptil 15 sekunder, så skal animasjonen vises igjen. Hvis du har flere AirTager du skal konfigurere, må du sørge for at kun én er i nærheten av enheten din om gangen. Hvis AirTagen fremdeles ikke vil koble seg til enheten, nullstiller du AirTagen.

Folk spør også hvorfor piper airtag?

AirTag lager en pipelyd når du ikke klarer å finne objektet du har festet den til, men om du har paret brikken med en iPhone 11 (eller senere) kan du få nøyaktige retningsassistanse om du bruker Hvor er?-appen.

By Lael Brender

Hvordan koble på AirPods? :: Hvordan finne Airpodsene mine?
Nyttige lenker