Hjem > H > Hvordan Få Norsk Tale På Disney+?

Hvordan få norsk tale på Disney+?

Slå Disney Plus-teksting på eller av

Start Disney Plus for å aktivere eller deaktivere teksting for nettleseren din og klikke på menyikonet øverst til høyre på skjermen. Velg deretter språkinnstillingene for å aktivere underteksten eller slå dem av.

Les mer

Kan jeg se Disney Plus på mitt TV?

Hvordan bruker jeg Chromecast eller AirPlay til å se på Disney+ på TV-en min? Du kan bruke Chromecast eller Apple Airplay til å strømme Disney+-innhold trådløst fra en Android- eller iOS-mobilenhet til TV-en din. Og et annet spørsmål, hvordan endre aldersgrense på disney+? For de voksne kan du enkelt sette aldersgrensen til 18+ ved å angi passordet til din konto. Da får du tilgang til alt innhold, og kan se spennende nye TV-serier, filmer og Originals som kommer til Star på Disney+.

Deretter, hvordan endre språk på apple tv film?

Du kan endre undertekster og språk når du ser på tv/film/serier ved å swipe opp med fjernkontrollen og deretter velge fra menyen som vises øverst i spilleren. Hvordan logge inn på Disney Plus på TV? Logg inn på en smart-TV eller spillkonsoll:

  1. Start Disney+-appen og velg Logg inn.
  2. Gå til disneyplus.com/begin på en datamaskin eller mobilenhet.
  3. Skriv inn den åttesifrede koden du ser på TV-en og Fortsett.
  4. Skriv inn innloggingsinformasjonen din til Disney+, så kan du begynne å strømme.

Og et annet spørsmål, hvordan få disney plus på altibox?

Vi tilbyr mye av innholdet til Disney gjennom dagens avtale, men når det gjelder Disney+ har vi i skrivende stund ingen avtale. Vi er i løpende dialog med alle våre innholdsleverandører for å kontinuerlig sikre attraktivt innhold til kundene, og vil presentere eventuelle nyheter så snart de er på plass. Hvordan få Disney+ på LG TV? Disney+-appen er smidig integrert i operativsystemet og kan enkelt nås gjennom å trykke på Disney+-ikonet på LG Home Launcher. Om du har et premiumabonnement på strømmetjenesten kan du nå hoppe rett inn i favorittfilmen din.

Følgelig, hvordan sette aldersgrense på disney?

Hvordan sette aldersgrenser på Disney +

Trykk på profilikonet, og velg deretter 'Rediger profiler' fra rullegardinmenyen. Velg profilen med aldersgrensen du vil justere.
Hvordan få tekst på Discovery Plus? De aller fleste programmene våre har undertekster, men i noen tilfeller må du skru på undertekstene selv. Hold musepekeren over videospilleren. I nedre høyre hjørne av skjermen vil det være et symbol som ser ut som en boks med to streker i. Trykk på denne, og velg underteksten du ønsker.

Hvordan bytte språk på App Store?

Du kan endre språkinnstillingene på iPhone, iPad eller iPod touch hvis de er feil, eller hvis du utilsiktet har byttet til et språk du ikke forstår.

  1. Åpne Innstillinger. Trykk på Innstillinger på Hjem-skjermen.
  2. Trykk på Generelt.
  3. Velg Språk og region.
  4. Trykk på Enhetsspråk.
  5. Velg språket ditt.
  6. Bekreft valget.

By Dyann

Hvordan endre språk på tv2 Sumo? :: Hvordan bytte til engelsk Netflix?
Nyttige lenker