Hjem > H > Hvordan Blir Jeg Verifisert På Instagram?

Hvordan blir jeg verifisert på Instagram?

Hvordan søker jeg om verifisering?

  1. Gå til innstillinger > konto > be om verifisering.
  2. Fyll ut navn, og legg ved kopi av dokumentasjon (førerkort, pass, faktura etc.)
  3. Velg din kategori.
  4. Legg til url dersom det finnes nyhetsartikler eller annet som beviser at din konto er av offentlig interesse. Dette punktet er viktig!

Les mer

Hva er Skaperkonto?

Skaperkontoen på Instagram gir deg et sett med verktøy som gjør det lettere å ha kontroll på tilstedeværelsen din på nettet, forstå veksten og administrere meldingene dine. Følgelig, hvordan bytte til skaperkonto? Slik bytter du din personlige konto eller virksomhetsprofil til en skaperkonto:

  1. Gå til kontoen din og trykk på
  2. Velg ikonet for alternativlinjen.
  3. Plukke ut Konto.
  4. Velg kategori.
  5. Hvis ønskelig, koble til Facebook-siden din.
  6. Gå gjennom kontaktinformasjonen din.
  7. Valgte profilvisningsalternativer.

Hvordan fjerne flere kontoer på Instagram?

Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din. Trykk på øverst til høyre, og trykk deretter på Innstillinger. Trykk på Innloggingsinformasjon. Trykk på ved siden av kontoen du vil fjerne. Hvordan slette Instagram konto nr 2? Slik sletter du Instagram:

  1. Logg inn på kontoen din via datamaskinen, mobilen eller nettbrettet.
  2. Klikk på denne lenken for å slette kontoen din. Du får nemlig ikke tilgang til den fra din profil.
  3. I menyen som vises må du velge hvorfor du ønsker å slette kontoen din.
  4. Skriv inn passordet på nytt.
  5. Velg slett kontoen min.

Deretter, hvordan administrere instagram?

Det eneste du må gjøre for å gi flere tilgang, er å gi de brukernavn og passord til profilen de skal administrere. Når du har gjort det, er det bare å logge seg på Instagram med det brukernavnet og det passordet som er registrert på profilen. Og et annet spørsmål, hva betyr blå hake på instagram? Et verifiseringsmerke er et merke som vises ved siden av navnet til en Instagram-konto i søk og på profilen. Det betyr at Instagram har bekreftet at en konto er den autentiske tilstedeværelsen til den offentlige personen, kjendisen eller merken den representerer.

Hva menes med verifisert?

Verifisere, attestere, bekrefte; ved undersøkelse å godtgjøre at noe er riktig. Hva er profesjonell konto Instagram? Man kan ha profesjonell konto selv om man er en «person» – så for å få mest mulig ut av kontoen anbefaler vi å sette opp eller bytte til profesjonell konto. Med profesjonell konto får man mer innsikt, og i tillegg tilgang til annonsering og andre tekniske fordeler.

Hva er personlig konto på Instagram?

Med personlig konto har du kun de grunnleggende funksjonene på instagram. Det vil si at du ikke får tilgang til innsikt, du kan ikke promotere innlegg og du kan ikke legge til hvilken kategori kontoen din er i, som vises like under navnet ditt. Eksempler på kategorier: digital skaper, artist, blogger og fotograf.

By Zacherie Ashpole

Hva gjør man når man har glemt passord på mac? :: Hvordan dele Spotify med andre?
Nyttige lenker