Hjem > H > Hvordan Konfigurere Microsoft Konto?

Hvordan konfigurere Microsoft konto?

Slik konfigurerer du en konto:

  1. Gå til account.microsoft.com, velg Logg på, og velg deretter Opprett en!
  2. Hvis du heller vil opprette en ny e-postadresse, velger du Få en ny e-postadresse og Neste, og deretter følger du instruksjonene.

Les mer

Hvordan slette konto i Outlook?

Velg Fil øverst til venstre på skjermen i hovedvinduet i Outlook. Velg Kontoinnstillinger>kontoinnstillinger. Velg kontoen du vil slette, og velg deretter Fjern. Du kan også spørre hvordan fjerne konto fra teams? Fjerne en konto fra Windows

  1. Velg Start > Innstillinger > kontoer > e-& kontoer.
  2. Velg kontoen du vil fjerne fra enheten.
  3. Velg Fjern, og følg deretter instruksjonene.

Hvordan bytte bruker?

Velg Start, høyreklikk kontonavnikonet (eller bildet), og velg deretter Bytt bruker. Velg Start-knappen på oppgavelinjen. På venstre side av Start-meny velger du deretter kontonavnikonet (eller bildet) > Bytt bruker > en annen bruker. Folk spør også hvordan sette pc tilbake til fabrikkinnstillinger hp? Start datamaskinen på nytt, og trykk gjentatte ganger på F11-tasten. Skjermbildet Velg et alternativ åpnes. I skjermbildet Velg et alternativ klikker du på Feilsøking. Klikk på Tilbakestill PC-en.

Hvorfor får jeg ikke logget på PC?

Logg på med en annen konto

Hvis du har flere kontoer på enheten, kan du prøve logge på med en annen konto. Velg en annen konto fra listen nederst til venstre på låseskjermen. Hvis du vil logge på med en konto som ikke er oppført, velger du Annen bruker og skriver inn brukernavn og passord for denne kontoen.
Og et annet spørsmål, kan jeg bruge min gmail som microsoft-konto? Gmail-, Yahoo!- kontoen (osv.) er en Microsoft-konto, men den fungerer ikke. Det kan lønne seg å gjøre den vanlige e-postkontoen din, for eksempel en Gmail- eller Yahoo!-

Hva er Microsoft-kontoen min?

En Microsoft-konto er det du bruker til å få tilgang til mange Microsoft-enheter og -tjenester. Det er kontoen du bruker til å logge deg på Skype, Outlook.com, OneDrive, Windows Phone og Xbox LIVE – og det innebærer at filer, bilder, kontakter og innstillinger kan følge deg på alle enheter. Hva koster en Microsoft-konto? Det er ingen gebyrer for å ha en Microsoft-konto, å sette inn penger på den eller å bruke den til å kjøpe ting fra oss. Det er med andre ord kostnadsfritt!

Og et annet spørsmål, er outlook og hotmail det samme?

Hotmail og Outlook er i utgangspunktet det samme, de er en del av det samme e-postkontosystemet og fungerer på samme måte.

By Faustena

Hva betyr det når man kommer til MobilSvar? :: Kan man ha flere Microsoft kontoer?
Nyttige lenker